Tuesday, November 28, 2006

Litt lek før leggetid

Her i huset (om en kan kalle det det) er det som oftes jeg som legger August. Når jeg sier at vi skal gå å legge oss vet han hva det betyr. Enkelte ganger er han trøtt og følger meg gjerne, men de fleste gangene er han ikke i form til å legge seg. Det er da han prøver å komme seg så langt unna meg som mulig. Han har nå funnet ut at det er veldig effektivt å springe til pappa. Det smelter jo hjertet til Keith, og han sier da at han må leke litt med August før han legger seg.

August elsker å bli kastet i luften, snurret rundt eller andre litt ville ting. Jeg dro nå ut kameraet slik at dere også skulle få oppleve leken til de to. August har også begynt å interesere seg litt for lekebilene sine også.

Dere skjønner vel at August vet våre svake punkter, og han klarer fort å drøye leggetiden sin. Etter litt lek er han veldig flink og følger meg til sengen. Der koser han med bamsene sine, mens jeg synger litt før dagen hans er over.





August og Mandy

Vi var over hos Keiths foreldre denne helgen. Keiths mor passet en hund, noe som August likte godt. Hun har også en katt, så vi prøvde å lære Augusut forskjellen på hund og katt.

Det var Thanksgiving her på torsdag. Vi feiret den dagen sammen med noen venner, siden Keiths mor utsatte familiefeiringen til lørdagen. Det ble da kalkun på oss både torsdag og lørdag. Vi fikk med oss rester, så nå blir det kalkun smørbrød til lunsj noen dager.

Da vi var der begynte det å snø, så jeg tok noen snøbilder som jeg skal prøve å sette inn ganske raskt.


Tante Solveigs strikkede plagg3

Her er et par nye bilder av en drakt som August har vokst inn i, som tante har strikket.


Friday, November 17, 2006

August oppdatering



Nå har kosevennen min rukket å bli 18 måneder. Tiden går så alt for fort. Han er fortsatt en smilende og blid liten gutt. Pratsom er han også, men fortsatt er det mye vi voksne ikke forstår. Han skjønner nå både Norsk og Engelsk. Når jeg spørr om vi skal gå å legge oss, springer han bort til pappa. Da skal han opp på fanget, og er veldig kosete. Dette smelter jo et pappahjerte, så han får nå som oftes lov til å være oppe litt lengre. Jeg tror nok August vet hvor våre svakeste punkter er.

Han er nå fortsatt på barnehagen. Det virker som om han trives godt. Han er en veldig sosial gutt der også. En liten casanova også, har vi blitt fortalt. Han liker jentene godt. Han har særlig lagt sin elsk på Zoe og Charlott. Når August ikke har det så bra i barnehagen, om han er trøtt, litt sutrete eller har slått seg bruker tantene å si til August at han må gi en kos til Charlott. Da stopper han og springer bort til Charlott og koser litt. Det har vært noen sjalusi drama i barnehagen også for om Zoe ser at August klemmer Charlott, kommer hun og skal ha klem også. Charlott gjør det samme om Zoe får klem. Hun har til og med skubbet bort Zoe. August kan fort bli litt ivrig og vil ha mange klemmer, men jentene skubber han bort om han vil ha mer enn en.
I dag da jeg leverte han i barnehagen fikk jeg siste oppdatering om forholdene der. Charlotts pappa er en som vi av og til jobber for. Det var hos dem vi feiret 4th og July i sommer. De er veldig hyggelige. Charlott er deres eneste barn, og hun er noen måneder yngre enn August. Hun har ikke sagt sitt første ord ennda, men det forandret seg i går. Da foreldrene hadde hentet henne fra barnehagen og de lekte med henne sa hun August flere ganger. Foreldrene er litt i sjokk. I dag da de levrte henne i barnehagen spurte de hvor August var og hun sprang til døra for å vente på gutte.
Vi får stadige tilbakemeldinger at han er en sjarmør. Da jeg leverte August i dag var han ikke helt i hummør til å skiljes fra meg, men etter en klem fra Charlott så jeg nå et lurt lite smil fra han.

På jobbfronten er det fortsatt travle tider, men det har nå roet seg litt. Vi har annsatt en ny snekker. En som faktisk er god. Vi har litt for mange nybegynnere, men nå virker det som åom vi begynner å få en bedre balanse.
Trappa som jeg jobbet med er ferdig, og jeg skal sette inn bilde, men nå er malerene der, så alt er tapet opp. For tiden holder jeg på med en annen jobb. Denne uka har jeg innstalert baderoms innredninger og taklister. Det har vært en ganske god uke bortsett fra at det har vært lite søvn for meg og Keith. Vi holder på å oppdatere papirarbeidet vårt. Det er mye å gjøre når en holder på for seg selv. Vi har leid inn et firma som tar for seg våre annsatte. Vi trenger bare å levere timene til dem, så tar de seg av lønningene og alt papirarbeidet som følger med. Her i USA må en nemlig forholde seg til både statlige og najonale skatter. Ved siden av det skal de forsikres. Hver måned må en fylle ut flere skjemaer, men det slipper vi som sagt unna.

Det har forresten regnet i et sett her borte også, men i dag kom sola. Det har vært mye flom i områdene rundt Seattle. Her vi bor har det ikke vært noen slike problemer. Jeg hørte på radioen at flere skoler måtte stenge noen dager også. Forhåpentligvis blir det tørt en stund fremover nå.

Neste uke er det Thanksgiving. Jeg får fortelle mer om det siden. Da blir det kalkun middag hos Keiths foreldre.

Før jeg avslutter får jeg fortelle at bildene av August ble tatt i dag tidlig.


Saturday, November 11, 2006

August tin tin bilde



Keith liker å leke på dataen. Her har han laget en tegneserie bilde av August, som han ville dele med dere alle.

Pappa og August


Ukene går fryktelig fort for tiden. Jeg føler at jeg ikke har tid til å gjøre noe for tiden. Vi jobber temmelig hardt siden vi har litt for mange jobber. Jeg jobber sammen med en kar, Ryan. Han skal jobbe ut November måned, så slutter han. Han har kjærete i Frankerike, så da flytter han dit. Vi har det nå temmelig koselig sammen på jobb. Problemet er at vi begynner klokka 7 om morgenen, og jeg må da stå opp veldig tidlig. Derfor har Keith tatt August med til barnehagen denne uka. Jeg har sluttet tidligere, så da har jeg hentet han. August og Keith har tydelig kost seg sammen, for en dag da jeg ringte Keith klokka 2, hørte jeg August i bakgrunnen. August var en time i barnehagen den dagen. Han har nå hatt flere seine dagen også, for Keith har syntes det var så morrsomt å ha August rundt seg. Jeg tror Keith har gjort litt "ekstra papirarbeid" hjemme så han kunne leke med August.
Jeg har merket at gutten min har blitt litt mer pappagutt, men jeg får nå fortsatt mange klemmer og kyss av han.

Saturday, November 04, 2006

Halloween



Hei hei alle sammen.
Denne uka har vi feiret Halloween her borte. Da kler en seg ut og g[r rundt trick and treating. Jeg og August gikk også rundt. Mange butikker lar de ansatte kle seg ut og delere ut gotteri til de små og store som har kledd seg ut. Det var gøy å se alle barna som hadde fine kostymer og gikk rundt i gatene. De voksne kler seg ofte ut også. jeg hadde på meg nattdrakt og gikk å bar på Augsut, som var min bamse. Jeg bestilte en bamsedrakt til han online. Han var utrolig søt. Jeg satte derfor inn mange bilder denne gangen.
Det er morrsomt med Halloween her borte. Den dagen går mange rundt i kostymer hele dagen. På jobb, skoler og når de handler. Hele dagen har en slik festlig atmosfere. August hadde Halloween party i barnehagen også. Jeg tror han fikk nok sukker i seg. Etter vår runde i Ballard hadde han en pose med gotteri. Vi må passe på å ikke gi han for mye om gangen. Det er fortsatt masse igjen. Jeg driver nå å snoker nedi posen hans innemellom, så denne uken har vi nok jeg også fått nok sukker i meg.









Wednesday, November 01, 2006