Sunday, April 22, 2007

August prøver noe nytt

Jeg må skrive ned en litt morrsom historie. Dette skjedde på torsdagen. Jeg lagde en liten bolle spagetti til August. Jeg ville ikke at han skulle få saus over hele seg, siden vi var på vei ut. Jeg lagde dermed spagetti med parmasan ost, som han er så glad i. Han satt på en vanlig kjøkkenstol, så han følte seg litt stor. Telefonen ringte, og det var Keith. Jeg ble sittende i telefonen, og følgte ikke så nøye med hva gogutten hold på med. Etter noen minutter begynte han å sutre litt. Han snufset mye, og kom til meg. Jeg skjønte at det var noe, kanskje tett i nesen eller noe. Jeg la på til Keith og hentet noen q tips. Prøvde dem ut med fant ikke noe merkelig. August roet seg, og begynte å leke på gulvet. Etter noen minutter så jeg noe som hang ut av nesa hans. Jeg gikk bort til han og dro ut en 5 cm lang spagetti ut av nesa på gutten min.
Jeg skjønner at jeg må ha et øye på han hele tiden.

Friday, April 13, 2007

Egg hunting





Forrige søndag var vi på jakt etter påske egg. Rettere sagt August var på jakt etter egg. Her borte gjemmer nemlig påskeharen egg ute, som barna må finne. Noen av dem er vanlige dekorerte egg, mens andre kan være sjokolade egg eller plastikk egg med gotteri inni.
Vi kom til jakten akkurat da det startet, så overgangen ble vel litt for stor for August. Under den første jakta ville han helst bare gi meg klem. Det var et inngjerdet område som alle foreldrene sendte barna sine inn i mens de voksne stå på sidelinja og prøvde å guide ungene sine i riktig retning. Det var mye bråk, så August var ikke så ivrig.
Til neste runde så August noe kjent i gresset. Han hadde nemlig to dager tidligere fått med seg plastikk egg med gotteri inni fra barnehagen. KAKIE ropte han og skyntet seg bort og plukket det opp. Kakie er et ord som August har satt sammen selv fra det Norske ordet kake og det engelske ordet cookie. Han bruker det for alt som er godt og spiselig. Han rakk ikke å plukke så mange flere før jakten var over, men de hadde også gjemt gotter i gresset, så han plukket litt av det med god hjelp av oss voksne.

Nye bilder





Her er et par bilder av gogutten. Disse ble tatt denne uken, så de er temmelige nye. Han har blitt stor.

Friday, April 06, 2007

August og påskeharen




I dag er det langfredag, så påska har startet. Tenkte å feire det med et par bilder av August og påskesjokoladen hans. En stor påskehare. Den er nå alt spist opp, så jeg må vel ordne med et påske egg til gogutten.

I dag på barnehagen lekte de med vann, så da jeg hentet han var alle klærne og skoa hans kliss våte. Jeg tror at han koste seg. Været her er kjempeflott så vi skal passe på at han koser seg resten av helga også.

Tuesday, April 03, 2007

Liten oppdatering

Hei hei
Det blir en kort oppdatering fra meg her. August og jeg har en sen start i dag. Han spiser nå frokost, mens jeg skynter meg å skrivelitt på bloggen min. Etter dette må vi skynte oss å kle på oss og starte dagen vår. August i barnehagen, og jeg skal gjøre noen småting før jeg drar på jobb.
Ellers kan jeg fortelle at solen skinner her i dag. Det blåser litt, så det er ikke så veldig varmt, men det er meldt varmere vær utover uka. Håper på knallvær til helga. Det er jo påske, og jeg har lyst til å gjøre som amerikanerene å ta med August på eggplukking. Dere har vel sikkert hørt om det. De gir barna en liten kurv, så går de å leter etter egg som påskeharen har gjemt. Det er nå planen. Jeg får se om jeg finner et organisert et, hvis ikke må jeg vel kjøpe noen egg og gjemme de i parken, så August får lete der. Jeg skal oppdatere dere.

Ellers er allergien min på hell, så jeg nyser ikke så mye mer. Deilig.

August er nå ferdig med frokosten, så jeg får komme meg avgårde.