Monday, June 18, 2007

August og hundevalpen






Vi var å besøkte noen venner, og de hadde nettopp fått seg en hund. Søt var den. Husker ikke helt hvilken rase. Tror rasen var av kinesisk opprinnelse. Augst likte hunden godt. Problemet var at hunden var trøtt når August var våken og omvendt. De fikk nå lekt litt sammen.

Thursday, June 14, 2007

August og Ilderen




Vi var en tur til Ellensburg på lørdagen. Keiths niese hadde en Graduation sermoni fra universitetet hun går på. Ellensburg ligger omtrent to timers kjøring øst fra Seattle. Det var mye regn på turen, men i Ellensburg var det oppholds. Det var godt siden sermonien fant sted utendørs.

Kristina, som er yngste datter av Keiths eldste halvsøster fikk sin diplom, og etterpå var vi ute å spiste. Siden vi ikke har sett huset hun bodde i dro vi innom før turen gikk tilbake til Seattle. Hun hadde en ilder, som August ble meget betatt av. Den var veldig morrsom, og var tam nok til å løpe litt rundt sammen med oss. August prøvde å holde rundt den, men han ville ikke løfte den. Kristinas kjæreste var veldig flink til å passe på både ilderen og August, mens vi tok bilder av studenten. Hun skal nå bo hjemme sammen med sin mor denne sommeren, og søke på jobb. Hun syntes det var trist å forlate universitetet, så jeg tror hun skal tilbake å ta en master grad. Hun er flink på skolen, så det passer nok godt for henne.

Keith skal nå fortsette å studere deltid et år til. Han skal ha sommer program også. Det blir to kunstfag denne sommeren. Akvarell maling og tegning. Jeg gleder meg nå til å hjelpe han med disse fagene. Det blir litt bedre enn Arkitekt historie og et bygge ingenør fag, som han hadde forrige kvartal. Jeg likte nå histore faget hans, og var med på et par forelesninger. Proffesoren som hadde den var veldig flink, så det var ikke vanskelig å følge med i de timene. Keith har nå forresten fått sine karakterer, og jeg kan fortelle at det gikk kjempegodt. Så nå får vi se om han er like flink i de mer praktiske fagene.

I dag er det en uke til Vegard kommer på besøk, og det gleder vi oss veldig til. Han skal bli to uker og er her sammen med sin May Britt. Jeg har ikke møtt henne ennda, så det blir spennende.

Nå har August våknet etter sin lur. Jeg har vært hjemme i dag. Følte meg ikke i form, og det ble til at August skulket barnehagen også. Vi får kose oss litt sammen.

Monday, June 04, 2007

Flere feriebilder







Nå er det siste rest av feriebildene våre lagt ut. På tide å ta nye. Etter bryllupet gikk vi itt rundt i Key West. Det var varmt, så August likte seg ikke mye. Han blomstret når solen gikk ned. Noe han likte var bassenget. Keith fikk ikke lov til å ta en pause på land, da de entret den. Han ser kanskje ikke så fornøyd ut, men han storkoste seg. Han må nok på Atlanterhavs badet når han kommer til Kristiansund.
Ellers fikk han lov til å jage haner, men jeg tror AUgust var mer skeptisk enn hanen.

Siste dag hadde alle de andre gjestene dratt unntatt Keiths halvsøstre. Vi møtte dem for å spise middag, og hadde det veldig koselig. Før vi møtte dem koste vi oss alene. Slappet av før vi dro tilbake til Seattle.