Wednesday, November 28, 2007

Thanks giving



I helgen var det Thanks giving her borte. Selve Thanks giving dagen var på torsdagen. Vi var hos et vennepar. Fikk kalkun. Det var godt. Thanks giving er den største familie ferien her borte. Det var stille i gatene i Seattle. Torsdag er det fotball på tv og kalkun i ovnen. Fredag er det den største shopping dagen. Jeg passet på å holde meg hjemme. En kamerat var ute, og han fortalte om krangling i butikkene og lange køer. Keiths familie har vært i Hawaii på ferie, så vi traff ikke dem før lørdagen. Ellers går det bra med oss. Er litt svimmel i dag, så jeg får skrive mer siden.

Monday, November 19, 2007

Tante Solveigs strikkede plagg11





Her er et lite gjensyn med en strikket drakt, som August også har brukt. Jeg tror ikke jeg fikk et skikkelig bilde av August med denne drakta, så det passet godt å få en til som kunne bruke den. Jeg fikk da summet meg til å ta noen bilder. Jeg har nå et lite videoklipp av August i den. I dag var det litt surt ute, så jeg tror Aspen er god og varm i dag.
Jeg regner med at du likte gjensynet med denne drakta, tante. Kan ikke tro at det er rundt 2 år siden sist den ble brukt. Tiden går så alt for fort.

Ellers har jeg begynt å tenke litt på jul. Har bestemt meg at jeg i år ikke skal sitte her å lure på om pakker kommer frem i tide. Det har nå stort sett gått bra, men må nå prøve å ha litt mindre stress i hverdagen. Har derfor laget lister og begynt så smått med innkjøp. Nå må jeg bare passe på at de også blir pakket inn og sendt i tide.

Det er jo bare 35 dager eller noe slikt til jul. Denne uka er nå nå Thankg giving igjen her. Det betyr kalkun middag. Mer om det siden.

Friday, November 16, 2007

Tante Solveigs strikkede plagg10






Her har vi en jakke som Tante strikket til August, og jeg må nå si at den er like fin på Aspen også. Her er vi nesten alle forkjølet, så i helga regner jeg med at vi må bruke til å bli bra igjen. Keith er vel den eneste som hverken har rennende nese eller hoster. Han er veldig nærvøs for å bli syk, så han kommer hjem med grønnsaker hver dag nå, og tar masse vitaminer.

De har noe som heter Yulefest på det Skandinaviske museumet her, så det er mulig vi tar oss en tur dit til helga. De har julemarked, salgsboder, baking, rekkspill, gammeldans og julenisse. Regner med at det kommer mange Norsk-Amerikanere dit med lusekofter på. Keith liker småkakene de selger der. Jeg får gi oppsummering senere om vi føler oss i form til å gå.

Wednesday, November 14, 2007

Besøk




Vi hadde middags gjester hos oss forrige helg. De er veldig hyggelige, og liker å leke med våre små. Kris og Dick. De venter sitt første barnebarn selv snart, men før det skjer liker de å leke med Aspen og August. August er stor fan av det, så Dick måtte ned på kne for å leke hest. Dick er en bygger vi har jobbet med her borte. Han har også gitt Keith jobbtilbud, om han blir lei av å drive Abacus. En prosjekt manager stilling, som står der å venter på Keith om Keith ombestemmer seg.
Dette paret har nå invitert oss på flere middager, så vi bestemte oss for at det var vår tur. Jeg fant noe som var enkelt og smakte godt. Vi hadde nemlig middagsgjester tidligere, og jeg laget noe som var litt for komplisert for vårt lille kjøkken. Det gikk nå, men ble litt stresset. Denne gangen gikk det helt supert. Det ble servert ost og kjeks til forrett. Salat, pasta carbonara, og en slags kjeks-kake til dessær. Jeg får vel lage det til dere der hjemme en vakker dag også. Kvelden var nå koselig. Dette var nå på fredagen.
På lørdagen var vi på bursdagsparty til Emil. En av guttene i vår Lekegruppe. Han ble nå 2 år, og var lenge den yngste i lekegruppa. Lekegruppa består av en gjeng Norske jenter her borte med unger under 3 år. Vi er nå over 10 stykker, og flere av oss har fått eller venter nummer to. Det er koselig å ha denne gjengen. Vi møtes i bursdager og på satte Lekegruppe dager. Vi holder på å planlegge en jentekveld nå, hvor vi lar menn og barn være hjemme. Det blir gøy.
Det blir bra å ha denne gjengen når Gutta vokser til. Vi håper jo at de kan alle snakke Norsk sammen. Bursdagsfeiringen var på et baby gym. Ungene kan der leke fritt, og det gjorde de. August likte det godt. Han fikk leke og fikk kake. Han spørr meg stadig om vi skal på party for der vet han at han får kake. Han var veldig flink. Spiste kaka, og ryddet opp etter seg før han fortsatte å leke.
Vi skal på bursdag der igjen om et par uker. Det kommer til å gå slag i slag nå, for jeg tror en del av dem har bursdager på nyåret. Det blir gøy for August.

Thursday, November 01, 2007

Halloween 2007


I går var det Halloween her. August kledde seg selvfølgelig ut og gikk ut for å trick or treat, som det heter. Her er noen bilder fra turen vår.

Gutten passet utrolig nok kostymet som jeg kjøpte i fjor. Det passet bra. Augsut trodde selv at han var veldig skummel, men som dere ser var han bare søt. Han likte nå kostymet veldig bra i år. Skoene hadde klør, de var dinosaur fikk jeg høre av August. Butikkene der vi bor arrangerer dette for barn, og det er veldig populært. Ungene går dermed fra butikk til butikk for å trick or treat. Barna har da med seg poser eller bøtter hvor de legger gotteriet de får før de går til neste plass. I fjor var min første gang, og Keith jobbet. Jeg tenkte ikke over at jeg skulle ha ordnet med en pose. I år passet jeg på at Augsut hadde en liten bag.
Aspen lå å sov i sin Baby Bjørn. Jeg tenkte at det ble for mye folk til å gå rundt med vogn. Etter å ha vist August hva han skulle gjøre for å få gotteri, klarte han seg selv temmelig fort. Han gikk rett opp til de med gotteri, og fikk sin treat før han la den i baggen, og så gikk han videre.





Jeg må nå si at Mor selv har nå vært oppe i baggen og småspist litt. Jeg skal nå passe på at August får sin del også da. Det var jo tross alt han som samlet det inn.

Vi var bare å gikk ned gata med butikkene. Mange barn går fra hus til hus, men vi tenkte at det var viktigere at August kom seg hjem for å få en skikkelig middag, siden han fikk i seg så mye søtsaker.