Saturday, May 31, 2008

Varme dager



Hei igjen. Her har vi noen varme dager for tiden. Det er litt deilig. Det er heller ikke for varmt, så gutta liker seg ute. August har begynt is sesongen. Han har allerede funnet seg et par favoritter. Det er de med de skarpeste fargene som blir valgt har jeg lagt merke til. Aspen får nå prøvesmake litt han også.

Jeg jobber litt mer for tiden. Da er Aspen hos ei som brukte å jobbe i Augusts barnehage. Hun fikk en liten gutt et par måneder etter meg. Hun har kjøpt inn tvillingvogn, så de er mye ute. Hun sier at de to guttene sitter å tar på hverandre hele tiden, så de må være trøtte begge to om de skal sove. Hun er veldig koselig, og sender bilder på mobilen min. Jonas heter hennes lille gutt. Jeg får ta bilde av dem senere slik at dere får se de to sammen.

Det skjer nå ikke så mye nytt her borte. Keiths yngste bror venter sin førstefødte. Det er jo litt morrsomt. Da blir det søskenbarn til gutta mine, og jeg blir tante. De venter den lille i November.

Tuesday, May 20, 2008

17 Mai 2008






Nå er 17 mai over. Gutta var fine i bunadene sine, men de hadde ikke mye energi. Aspen sloknet i vogna, og August var ikke helt seg selv. Det er vel mulig at 38 varmegrader zappet dem for energi. Det var nå litt kjøligere når vi gikk i toget. Toget begynte klokka 4. Jeg skal sette inn flere bilder senere fra vår feiring.

Ballard, bydelen vi bor i, reklamerer at de har det største 17 mai toget utenfor Norge. Det er jo mange Norsk Amerikanere her, så det er vel ikke så usannsynlig. I år gikk ikke lekegruppa under egen fane. Vi lurte oss inn sammen med the Nordic Heritage Museum. På formiddagen møttes vi i hageselskap. Det var en koselig dag, og jeg tror August likte den også. Han driver fortsatt å sier at han vil gå i 17 mai tog.

Etter toget dro vi over til en kamerat. Han hadde grillfest. Der spiste vi og koste oss. Vi feiret også Augusts bursdag. Jeg hadde kjøpt inn en marsipankake fra et dansk bakeri vi har her. Den var god. August elsket å blåse lysene. Hans første kommentar var å peke på kaken og si at han ville spise den. Han lente hodet inn og tok en bit av kaka før mor reagerte. Han koste seg god. Etterpå fikk han noen gaver. En stor dag for den gutten.

Saturday, May 10, 2008

Tur til Flatøya







Jeg og Keith gikk en tur til Flatøya, der fikk vi med oss solnedgangen. Setter derfor inn noen stemningbilder fra turen. Vi møtte også en svane. Jeg tror han var litt irritert at vi ikke hadde mat til han.

Thursday, May 08, 2008

Aspens dåpsdag/Tante Solveigs strikkede plagg 10










Her kom noen bilder fra dåpsdagen. Marius, Vegard og May Britt er fadderene til lillegutt. Han var blid og rolig i kirka. Tante Solveig strikket den fine kjolen Aspen har på seg. Dette er første gang den er i bruk. Den er skikkelig flott, og vi er veldig glade for at vi fikk bruke en slik flott kjole. Snart blir det 17 mai feiring, og da skal begge gutta bruke bunader som tante har strikket for oss.

Ellers skjer det nå ikke så mye rart her borte. På søndag har de morsdag her. Jeg regner med at vi da drar over til Keiths foreldre en tur. Sola skinner og vi har det bra.