Tuesday, June 24, 2008

Overraskelse




August fikk en fin overraskelse her om dagen. Vår utflyttede nabo Kerry, som elsker å bake, kom over en kveld med en forsinket bursdagskake til Augsut. Hun var bortreist på bursdagen hans, men hadde bestemt at hun skulle lage en kake til han. Så her om kvelden akkurat da vi hadde lagt August fikk vi en telefon. August overhørte nok sitt navn og bursdagskake, så vi hørte plutselig en stemme si høyt og tydelig I'm awake. Vi fortalte henne at hun bare kunne komme bortover (hun har bare flyttet over veien fra der vi bor nå). August var lykkelig, og som dere ser veldig stolt av sin egen lastebil kake. Han fikk kose seg med masse kake den kvelden. Rett før leggetid...
Aspen fikk også smke, og han blir nok en kakemann han også.




Aspen holder på å få flere tenner. Nå er to ute, men jeg tror nok den neste er klar til å komme ut også. Jeg kjøpte inn noen kjeks som de reklamerer for når ungene får tenner.

I helga var vi å grillet hos venner på lørdagen, og over hos Keiths foreldre på søndagen. Vi har sommer og flott vær, så nå skal vi ut i solen.

Saturday, June 14, 2008

Endelig helg





Det har vært en hektisk uke, og jeg er glad den er over. Det har vært mye jobbing, og eksamener for Keith. Nå er endelig ennda et semester over, og han har to uker fri før sommerkvartalet begynner. I sommer skal Keith ha et data fag. Jeg håper ikke det blir for vanskelig. Jeg har nemlig tenkt å følge litt med i dette faget også. Vi får se hvordan det går.

Gutta har det nå bra. August har veldig lyst på skateboard, så på det ene bildet her leker han at boken er et skateboard. Det er en skate park i nærheten av der vi bor, så av og til er vi der for å se på de som skater. August er veldig opptatt av dette. En av barnehagetantene fortalte meg at August kommer til å bli en skater. Han er tydelig opptatt av dette der også. Keith er ikke så stor fan av dette. Han ser for seg utslåtte tenner og brukne armer.

Aspen har begynt å få tenner nå. Det er litt slitsomt for han. Han er litt sur når han legger seg. Tror det gjør litt vont da. Om dagen går det nå bra. Han har en tann nede og jeg tror den neste er nesten ute. Krabbe gjør han ikke ennda, men han kommer seg nå rundt sakte men sikkert.

Vi har nå hatt dårlig vær her denne uken. Det har vært veldig kaldt. I dag kom solen og blå himmel tilbake, så nå er alle fornøyde igjen. Deilig å være ute. Vi skal vel en tur til lekeparken snart tenker jeg. August må løpe litt fra seg. Her har de forresten farsdag i morgen. August laget farsdagskort i barnehagen. Keith liker ikke frokost på sengen, så vi må vel finne på noe annet morrsomt for han.