Friday, August 15, 2008

Her kommer bruden






I dag får jeg gi dere noen bilder av vielsen, og bruden. Hun kommer gående ned sammen med sin far. Ministeren hadde noen fine ord, og en bønn før de ga hverandre sine ord. Keith hadde ringene, så de fikk dem. Etter det hele var over kysset de hverandre og ministeren presenterte de som Mr. og Mrs Cash.

Thursday, August 14, 2008

Tom og Esters bryllup




Guttene i sine nye dresser. De ser nå litt småvoksne ut i dem. August var ikke så veldig villig til å ta den på, men jeg klarte å overtale han.





Tok disse bildene mens gutta ventet på å få gå ned midtgangen. August og Aspen var sammen med en av Esters tantebarn ringbærere. Ideen var at Aspen skulle sitte i vogna med en pute hvor ringene var festet. August og hans nye kamerat dro vogna ned til alteret. Jobben klarte de kjempeflott. August ville nå helst dra vogna selv, men tillot tilslutt et sammarbeid.




Etter at guttene jobbet seg opp til alteret kom brudepikene. De hadde roseblader som de strødde mens de jobbet seg nedover. Disse to jentene er også nieser av Ester.





I USA er de nå vanlig med flere forlovere. Bridesmaids. Ester hadde sine søstre, og to av hennes beste venninner. Hun hadde nå egentlig ikke planer om å ha så mange siden hun mest lyst på et lite bryllup, men Tom fikk viljen sin. De hadde vel rundt 250 gjester tipper jeg. Vielsen og bryllupsfesten hadde de i Keiths foreldres hage. Keiths mor har nå jobbet mye i årene frem mot denne dagen. De hadde nemlig avlyst bryllupet to år på rad, så hun har hatt god tid.




Jeg avslutter her i dag med et bilde av Tom, brudgommen. Han har nettopp sett sin utvalgte. Han har ikke sett kjolen, så han er tydelig fornøyd. Dere får vente til neste gang, så setter jeg inn noen bilder av bruden.

Thursday, August 07, 2008

Snart er det bryllup




I morgen er det bryllup her borte. Keiths bror, Tom skal gifte seg med sin Ester. De har nå skulle giftet seg i to år nå, men de har hatt et par utsettelser. Det blir hagebryllup i Keiths foreldres hage. Bortimot 300 gjester. Det kommer til å ta helt av. Keiths mor er stresset. Snakket med Keiths yngste bror i dag, og han fortalte at hun var ute i hagen og plantet nå. Vi hjelper nå ikke situasjonen. Det var meningen at vi skulle være der tidlig i dag, men Keith må jobbe litt. Noen møter. Det betyr at vi ikke er der før i ettermiddag. Jeg skal nå pakke og gjøre oss klar. Jeg skal passe på å ta mange fine bilder og oppdatere dere her.

Stakkars Ester. Hun ville ha et lite bryllup. Hun liker ikke dette, men lot seg vel overkjøre litt av Tom som kjenner alle, og en svigermor, som har gått helt amok. Det blir gøy. Gutta mine skal være ringbærere. Jeg er nå litt skeptisk til konseptet, men planen er at August og en annen gutt, som er 4 år skal dra en liten vogn. Oppi vogna skal Aspen sitte med en pute, og på puta er ringen. Det blir nå en falsk ring, så ikke de mister den. De skal alle ha på seg like dresser. Vi skal øve oss i ettermiddag, når vi kommer dit. Da har de nemlig noe som heter rehearsal etterfulgt av middag. Vi blir vel 70 stykker for dette.

Dere får vente i spenning, nå må jeg pakke.

PS. bildet er forresten tatt fra ferga på tur over til der Keiths foreldre bor. Jeg fant dette på internett siden jeg ikke hadde tid til å lete frem et pasende bilde i dag.

Monday, August 04, 2008

flere bilder av huset



Her er huset vårt fra gata. Det ser nå beder ut enn det er. De tidligere eierene har satt inn en dør på garagen, så jeg regner med at vi kommer til å forandre det med tiden.



Her er huset fra baksiden. Ikke så mye å skryte av, men det er en fin hageflekk der som jeg tenker gutta vil like.



Dette bidet er tatt fra taket ned mot gata. Det er lite trafikk der, så det blir stor forandring fra her vi bor nå.

Jeg tror jeg skal dra til huset senere i dag for å ta noen mål. Tenkte å finne ut hvor store rommene er. Jeg tror jeg henter August fra barnehagen først slik at han kan løpe litt rundt der også. Vi må også begynne å tenke på hvor sandkassa deres skal være. Jeg er nå hjemme med Aspen i dag. Har gjort noen ærend, og skal fortsette med dem nå-