Thursday, February 26, 2009

Ut å nyter sola






Her en søndag var jeg og August ute å koste oss i sola. Det var August som ville ta bilde av meg også. Han var flink. Vi gikk over til slusene. Aspen og Keith tok en lur.
Det var finvær og varmt i sola. I går natt derrimot snødde det igjen. Snøen lå helt til ettermiddagen i dag. Utrolig. Jeg og Aspen var på en lekeplass og gikk litt i snøen. Dette er første vinteren jeg har opplevd så mye snø her i Seattle. De fleste vintrene har det jo ikke kommet noe. I år har vi hatt små snødager titt og ofte. Etter at solen kom var det nå varmt i dag.

Aspen har begynt å sagt flere ord. Trist å si det, men de er nok engelske. Han sa bye bye til Marius i dag.

Jeg må lage middag nå. De sitter å venter. Travle tider for tiden. Føler ikke at jeg får skrevet så mye. Det blir vel roligere tider snart.

Sunday, February 22, 2009

Nye Elea bilder










Her er mange fine bilder som jeg fikk av mitt tantebarn. Hun er nå så fin. Bildene fikk jeg av Eleas andre tante. Hun fortalte at Elea har vært hos helsesøster på 6 ukerskontroll. Alt var bra og hun veide 4065g og var 54 cm. Det er godt å høre.

Solveig forteller videre at May-Britt prøvde å pumpe melk så de kunne gi henne med flaske for å se om hun tok den, det var ikke noe problem. Hun smatta i vei med en gang hun. Pappa Vegard får lov til å mate litt han også da. Han ser nå så stolt ut.

Ellers feiret vi bursdagen min i går. Vi var ute å spiste meksikansk mat. Det var godt. Etter middagen dro vi å spiste kake. Jeg fikk lys på kaka og gutta var veldig fornøyde. Jeg skulle sette inn bilder fra dagen, men batteriet på kameraet mitt var gåen, så det ble ingen bilder fra feiringen.

Wednesday, February 18, 2009

Post nummer 200



I dag skriver jeg mitt innlegg nummer 200. Har holdt det gående nå siden september 2006. Hurra for meg.

Akkurat nå sitter jeg foran dataen. Aspen leker for seg selv, Keith er på universitetet og August bygger jernbane sammen med Marius. Jeg skulle til å si at det er fredelig og rolig, men nå er Aspen på farta igjen. Det blir dårlig med det lange innlegget jeg hadde lyst til å lage. Det som er litt kjedelig er at Keith sitter foran dataen hele kvelden etter at gutta har sovnet. Det betyr liten datatid på meg. Han holder på med bud på nye prosjekter og skoleoppgaver.

Får legge inn et bilde før jeg tar meg av lillegutt. Her er han ute på farten, med Elias genseren sin. Fin gutt. I går klippet jeg forresten guttene, så nå må jeg bli ferdig med bildene jeg har tatt før hårklippen. Ting må jo være litt kronologisk. Uff nå er lillegutt hissig. Må gå.

Sunday, February 15, 2009

Gratulerer



Her kommer en nyhet til dere alle. Min kjære tante Solveig og (nå offisielt) onkel Frank har giftet seg. Dette ble gjennomført på selveste valentine dagen 14 februar. De stakk av til Bergen for å gjennomføre det hele. Alt var hemmelig, men jeg fikk nå vite det før allikevel. Marius klarte ikke å holde maska siden han fikk vite det når jeg satt i bilen.

Vi ønsker de nygifte lykke til, og det var på tide.

Saturday, February 14, 2009

Happy Valentines






Bare et par bilder av gutta her nå. Har full kaos her så jeg må gå

Thursday, February 12, 2009

Tante Solveig strikket til August








Her er to gensre vi har fått av tante som passer nå. Jakka fikk August til jul. Den er kjempeflott.

Tante Solveig strikker til Elea




Her er to nydelige plagg som tante Solveig har strikket til Elea. Kjolen har hun designet selv. Dressen vet jeg ikke om hun har funnet eller designet mønster til. Nå skal jeg passe på å få bilder av Elea når hun bruker klærne sine slik at jeg kan legge de inn her.

Jeg fant forresten en bok, og en web side med navnet www.selbuvotter.com, det er en dame i Seattle som har samlet og gitt ut en bok her borte med mønster og historien om Selbu vottene.



Det er jo populært å strikke her vet du. Jeg har nå så vidt begynt litt igjen. Det blir noen rosa sokker. Har mistet oppskriften min, så akkurat nå går det etter hukommelsen, og det går ikke så bra. Må få sendt over en kopi igjen tenker jeg om jeg ikke finner noe på nettet. Jeg har det med å sovne når vi ser på film, så nå strikker jeg for å holde meg våken. Mulig vi leier for kjedelige filmer...

Gjensyn med Tante Solveigs Elias genser




Er han ikke fin i Elias genseren?? August brukte denne rundt den tiden Aspen ble født. Trist at de vokser så fort. For dere som begynner å bli lei å se han i den grønne og stripete lua men ører på kan jeg fortelle at det er den eneste lua han vil ha på seg. Jeg prøvde å forandre det litt her om dagen siden jeg fikk en ny lue, men han er lite villig til forandring på den fronten. Han grein og sutret og dro av seg lua.

Her har vi hatt noen kalde dager, men solen er tilbake. Det er vel 8 grader nå, så vi får håpe at det holder seg slikt fremover. Det er jo koseligere med litt sol når en må henge rundt på lekeplasser. Aspen forlanger jo å leke litt.



Må gå en ny dag har startet.

Wednesday, February 11, 2009

På lekeplassen






Her er jeg og gutta på lekeplassen. August skulle ha med seg Supermann, Bat(som han kaller hans Ugly doll) og Batman. Da August og Aspen klatret opp i huskene fikk jeg beskjed om å sette opp figurene slik at de kunne se på gutta mens de husket.

Tuesday, February 10, 2009

Den nye bloggeren




Aspen skal ta over bloggingen nå. Han og jeg var på biblioteket og i barneavdelingen har de dataer stående på lave bord med lave stoler beregnet for barn. Aspen klatret derfor opp og begynte veldig seriøs å trykke på dataen. Bevege musen rundt. Han var så fin at jeg måtte ta frem mobilen min å ta et par bilder. Etter å ha funnet dataen var det vanskelig å få han til å se på bøker. Han er nemlig veldig opptatt av dataen for tiden. Han vil trykke hele tiden. Det er derfor en kamp her hjemme. Han går bort til dataen hele tiden tiden. Prøver å få inn en finger slik at han kan trykke litt.

Ellers kan jeg fortelle at det har snødd litt i dag. Det ligger ikke, men har vært litt kaldt. Nå i ettermiddag gikk det over til regn. Gutta henger rundt meg nå, så det er best å begynne med å mate dem.

Saturday, February 07, 2009

Elea og Bestemor





Bestemor var hos May Britt og Elea på fredagen. Da tok May Britt noen fine bilder som hun sende meg. Ville gjerne dele dem med dere. Mitt lille søte tantebarn. Jeg ser frem til å treffe henne.

Her borte har vi en litt slapp start på lørdagen. August og Aspen tok et bad, og har spist frokostblanding til frokost. Aspen springer fortsatt rundt i bleien sin. Vi ser på Wiggles på tv. Det er en gruppe fra Australia som er veldig populær blandt ungene her borte. De synger og danser mye. Aspen og August danser litt også når de følger med. Vanligvis ser de nå ikke så mye på tv, men jeg ville skrive litt her. Jeg har også ryddet og støvsuget. Prøver å være effektiv når de er opptatte. Aspen liker ikke så mye tv, men han liker musikk.

Keith har gruppeoppgave på skolen, så han dro til universitetet.

Vi skal nå snart kle på oss og begynne dagen for alvor. Det ser ganske bra ut ute, så vi får ta oss en tur ut tenker jeg. Ellers skal vi møte en annen familie senere i dag til middag. De har tre unger, så det blir nok noe veldig barnevennlig.

Thursday, February 05, 2009

På stranden





I går var det flott her. Det var 15 varmegrader. Aspen og jeg dro da til stranden. Der blåste det litt friskt, så det var sikkert ikke 15 grader der. Uansett var det varmt nok til å gå langst stranden å kaste tang, stein og pinner i vannet. Etter at Aspen ble litt våt på skoene gikk vi opp til lekeplassen. Der var det flere barn, og noen pratsomme mødre. Aspen koste seg. Det var deilig å være ute i frisk luft.

Tuesday, February 03, 2009

Aspen rundt omkring







Holder på å mate gutta så jeg har bare tid til å sette inn noen bilder i dag. De er nemlig allerede ferdige, og holder på å rote. Aspen gidder ikke å sitte på stolen sin lengre, så det er mye klatring.

Monday, February 02, 2009

Tante Solveig strikker igjen



Her er en fin kjole Tante Solveig har strikket til Elea. Den er kjempeflott. Hun var i barnedåp i Molde på søndagen, og hadde pyntet seg. Hun var vel like fin som dåpsbarnet tenker jeg.

Her borte går det nå ikke så mye i rosa, så det er flott at vi har ei tulle i familien.

Sunday, February 01, 2009

Snohomish Falls





På lørdag var vi ute på tur. Vi kjørte ut av Seattle til en foss. For dere som satt foran tven da Twin Peaks ble sendt kan det hende denne fossen virker litt kjent. Serien ble filmet her og dett hotellet på toppen av fossen ble vist ofte.

Vi tok oss tid til å gå helt ned, og August var flink til p holde følge. Bilen var nemlig parkert på toppen der fossen starter.

Det føltes veldig forfriskende å ta en tur dit. Lenge siden jeg har vært ute av byen. Mer siden sitter med en på fanget.