Thursday, April 30, 2009

Sommer??





Her er det varmt og fint nå, så i dag skal August få ha på seg shorts. Han har spurt om det flere ganger nå. Tenker at han blir glad.

Jeg hadde med en veninne da vi hentet August i barnehagen i går. Hun heter Yasmina, og er fra Marocco og gift med en amerikaner. Hun spurte om August ikke kunne vise henne rundt. Yasmina spurte også om August ikke kunne vise henne vennene sine. August pekte da på Aspen, som satt på armen min.

Gutta skal nå opp å spise frokost, så vi kan gå ut å nyte solen. Bildene jeg satte inn er forresten fra en tur vi hadde over til Keiths bror, Tom. Dette er ved spisebordet deres. De satt så fint der, så jeg måtte ta bilder av dem. Aspen vil jo gjøre alt August gjør, så det var ikke vanskelig å få han til å sitte. Når August hører at det er is i vente sitter han fint også.

Friday, April 17, 2009

Gutta mine






En liten kort oppdatering her før jeg må skifte bleie igjen....Aspen kaster ikke lengre opp, men det kommer ut den andre veien. Jeg må vaske klær ofte, mer detaljer tror jeg egentlig ingen vil ha.
Resten av oss er i god form, så da klager vi ikke.

Keiths bror kommer over i dag, og vi skal feire ei vennines bursdag. Hun har invitert på middag. Så nå må jeg få gjengen klar. Her er det varmt og fint, så jeg tror vi får en flott helg.

Tuesday, April 14, 2009

Barnedåp




Søndag var det barnedåp i Kristiansund. Stor dag for lille Elea. Selv om ikke jeg og Keith var tilstede er vi faddere, og det er vi veldig stolte av. Disse bildene fikk vi av May Britt fra hennes bror, men jeg håper nå at besteforeldre og andre vil sende meg noen flere.

Kjolen Elea har på seg er strikket av tante Solveig. Aspen brukte den da han ble døpt også. Elea er nå første jente som er døpt i den. Det så ut til at de hadde en fin dag, og jeg fikk med meg at hun hadde fått noen fine gaver også. Om dere besøker Solveigs blog kan dere se flere bilder. Tante og nå Gudmor skal nå passe på at det kommer noe på gavebordet fra Seattle også. Vi er bare litt treige av oss.

Her borte var vi på middag hos noen venner på søndagen. Til dessær fikk vi is i kjeks. Aspen fikk en i grønn kjeks. Noe han likte godt. Det var ikke så mye is nedi, men han spiste opp alt. Var litt skeptisk til grønn kjeks, men etter å ha tatt noen veldig små biter fant han ut at den var god også og slukte alt. Nå lurer dere vel på hvorfor dere får alle disse detaljene om grønn kjeks, men svaret kommer her. Da vi kom hjem gikk Aspen over på gulvteppet vårt og spydde. Masse grønn spy over hele teppet og på klærne hans. Vi tok han opp og skyntet oss på badet, men ikke raske nok- mer grønt spy. Stakkars gutten spydde flere ganger i løpet av kvelden og natten. Neste dag spydde han flere ganger også. Han hadde også feber og diare. Ingen flere detaljer her nå, men det har vært fælt her, og til tider luktet som om et par fulle fjortiser hadde havnet i møkk kjelleren på et fjøs, og spydd. Det er godt at min vår allergi har satt tilbake min lukte sans. Keith derrimot, men sin super hero luktesans (Jeg bruker å fortelle han at om han hadde vært en superhero hadde hans spesielle talent vært en type med super høring og super luktesans, men med dårlig syn)har hatt store problemer. Han har luftet mye, og vi er alle glade for at Aspen føler seg litt bedre. Han har fortsatt feber, men har hatt en dag uten at vi trenger gassmasker eller annet verneutstyr. Om feberen er der i morgen tror jeg at vi skal snakke med lege. Han drikker mye og spiser lite. Han får litt feber nedsettende, så da sover han bare mer. Det er vel det han trenger den lille gullklumpen min.

Han satt så fint på fanget mitt og begynte å stryke meg på håret. Han er nå så god.

August er ute med pappa nå. Både i dag og i går har Keith hentet han i barnehagen. Det betyr vel at de er et sted å spiser småkaker regner jeg med. I går kom Augsut hjem med sjokolade frokostblanding. Coca Puffs heter de. Han var lett å få opp i dag tidlig.

Thursday, April 09, 2009

Min lille sovende engel





Bare et par nye bilder her av gutta. Aspen sovnet etter et bad, mens August så på barne tv. Det er det vi kaller det når han får se film på tv. Han har vel begynt å gått litt lei av de dvd filmene vi har på norsk, og Keith er alltid på dataen så vi får ikke sett på barne tv der heller. Jeg har derfor begynt å leie litt film på biblioteket også.

Tuesday, April 07, 2009

Nye Elea bilder









Her er noen nydelige bilder vi fikk av Elea. Jeg tror de er tatt da bestemor hadde bursdag. Kjolen hun har på seg er strikket av tante Solveig. Er ikke den fin? Nydelig spørr du meg.

Her borte har vi begynt å fått vårvær. Det er utrolig flott. Søndag gikk jeg med t skjorte i to timer. Hurra. Jeg er jo vanligvis veldig kald, så dere kan tenke dere at det var ganske varmt. I går hadde jeg t skjorte hele dagen. Det var kjempeflott. I dag har vi 19 varmegradet og skyfri himmel. Det var varmere i går, men t skjorten er på i dag også. August elsker at det har blitt varmere. Han spørr nesten hver dag om han kan ha på seg shorts også. Jeg lar vente litt med den, men det er ikke lenge igjen nå. En kan føle at været har snudd. Herlig.

Aspen har oppdaget månen. Han peker opp på den og sier ball. Han er så søt. Neste gang får jeg sette inn noen bilder av gutta igjen.

Skal nå opp til vårt hus å rydde litt. Vi har en som jobber der nå. I går ryddet vi masse og tok et lass til søppeldynga. Det blir et lass i dag også tenker jeg. Det er morrsomt med litt fremgang. I går traff vi en nabo. Hun har en sønn 6 måneder yngre enn August. Hun venter nummer to i oktober. Det er flott med litt barn i nabolaget. August, Aspen og Benjamin lekte godt sammen da vi møtte dem. Vi sto vel å snakket i en time, så de ble litt kjent.

Saturday, April 04, 2009

Endelg helg og sol samtidlig...






I dag skal vi kose oss ute for vi har endelig sol og varme på en lørdag. Flotte greier. Skal ta med kameraet slik at jeg kan sette inn bevis at vi faktisk har sol. Denne vinteren har vært forferdelig lang, kald og med mye regn. Til og med mye snø, men det kan ikke jeg klage på for det likte jeg.
Uansett. Varmen er her og jeg skal ut. I kveld skal vi spise middag hos ei venninne. Hun er flink til å lage mat. I dag deltar hun på en bake konkuranse.

I går hadde August sin første fremvisning på barnehagen. De hadde et skuespill om en sulten larve som aldri ble mett. Augsut var en appelsin. Det var nå ganske morrsomt å se på, og det var vel ganske organisert til å ha 3 og 4 åringer som skuespillere. Skuespillerene selv smilte og lo for det meste. Det var nå mest lek for dem. Etterpå spiste vi lumsj. Alle barna skulle ta med hva de spilte som mat. Det betydde at jeg tok med appelsiner andre hadde epler, pizza, muffins, jordbær osv. Aspen var med å så på skuespillet og vi spiste lunsj sammen med de andre barna. Aspen satt ved siden av sin bror så fin. Han prøvde å stjele litt mat fra de andres tallerkener hvis han så noe som kunne smake bedre enn hva jeg la på til han. Vi skal få skuespillet på film, så da skal jeg se om jeg kan legge det inn her.

Nå skal gutta stå opp, så jeg må servere frokost.