Wednesday, November 25, 2009

Thanksgiving

Fant noen bilder som ble tatt for en måned siden. Jeg må vel sette de inn før de blir alt for gamle. Her er vi på vei ut i vår nystartede dag. Litt småtrøtte, men ganske glade allikevel. Husker ikke helt hva som skjedde denne dagen, men jeg tror vi var litt sent ute. Det ser ut som det ble litt frokost på veien ut døra.





August elsker fortsatt saueskinnet sitt.

Her er vi utenfor barnehagen til August. Jeg får se om jeg har andre bilder vi kan vise fra innsiden en annen dag.

I morgen er det nå thanksgiving her. Da blir det kalkun på oss håper jeg. Keiths foreldre skal vist feire dagen på lørdagen, så jeg vet ikke helt hva som skjer i morgen. Vi har nå fått en invitasjon tror jeg så det blir nok god mat på oss tenker jeg.

Thursday, November 19, 2009

Tripp trapp



Her er noen bilder av en trapp som vi nettopp har blitt ferdige med. Det var Keith og jeg som gjorde mesteparten av jobben med denne trappa. Jeg var litt skeptisk til designet, men den ble nå ganske bra allikevel. Huseierene ble veldig fornøyde.

Wednesday, November 18, 2009

Ut på tur

Mister pjusk (Bestefar kalte meg det da jeg var på Aspens alder siden håret mitt var litt pjuskete.)

I dag har Aspen og jeg vært ute på tur. Første bilde her viser han på vei med maten sin. Han vil jo bære ting selv. Denne lunsj boksen (om vi kan kalle den boks) er veldig kjekk. Inne i den har jeg små bokser med forskjellige snacks. En med brød, en med rusiner, kjeks, eplemos og andre ting. Han liker å ta den frem og fundere på hva han skal spise først. Jeg ordner nå det samme til August. Han liker nemlig å ha mange forskjellige ting i matboksen. Han fortalte meg at de andre ungene i barnehagen ler om han bare har en eller to ting med seg for lunsj. Augusts matboks er ødelagt, så jeg må kjøpe inn en slik en som Aspen har siden den blir så godt likt av brukeren.
Etter å ha levert August i barnehagen skulle vi dra til en jobb for å ta bilder. Vi har installert et kjøkken i en blokk nede i sentrum. 29 etasje. Jeg hadde med meg Aspen. Rachel, som jobber for oss var der for å avslutte jobben. Etter å ha tatt bildene (jeg får vise noen senere) åpnet jeg døra til gangen der heisene er. Jeg sa ha det til Rashel, og mens jeg gjorde det rakk veslegutten å gå inn i en av heisene og trykke på en knapp. Jeg hørte et rop etter mommy mens heisen forsvant ned. Jeg prøvde å trykke på knappen for å få heisen tilbake, men han må ha trykket på flere enn en knapp, siden heisen stoppet og startet igjen. Jeg håpet bare at han holdt seg inne i heisen slik at jeg ikke måtte stoppe i hver etasje på tur ned. Jeg fikk Rachel til å komme å ta en heis ned, mens jeg ventet på heis nummer to. Da heis nummer to kom var Aspen der sammen med en herremann. Aspen sprang rett inn i armene mine veldig alvorlig. Mannen fortalte at gutten hadde vært med heisen ned til lobbyen og vakta der fortalte at jeg var i 29ende etasje. Jeg regner med at gutten ikke har lært, og kommer til å gjøre akkurat det samme neste gang om han får sjansen.
Vi var også innom en matbutikk. Trader Joes denne gangen. Der fikk vi en ballong. Han ville ha den med ut når vi stoppet på en lekeplass. Jeg skjønte jo at den kom til å forsvinne og det gjorde den jo. Aspen var litt for travelt opptatt med å finne blader, så han var ikke så veldig skuffet.

Gutten hadde nå på seg sine nye støvler for første gang også. Han har nemlig vokst ifra de han hadde. Utrolig så fort de vokser. Her borte er det mange designer butikker med barneklær og sko. Vi besøker jo innemellom forskjelleige lekeplasser i forskjellige nabolag. Forrige uke så jeg en jente på Aspens alder med en bukse som koster godt over 1000 lappen (True Religion, var merket om noen undrer). Den var jo veldig kul. Mor selv var nå veldig stilig også følte meg litt sliten i stilen ved siden av henne. Gutta mine har nå de fleste klærne sine fra Norge, så de så nå tøffe ut.

Monday, November 16, 2009

Ballonghatt


En matbutikk (Fred Mayer) her i Ballard har hatt full oppussing og hadde en nyåpning her om dagen. Lisa, vår nabo var der en dag de hadde en ballong mann der. Han laget dyr og hatter av ballonger, og Lisa fikk en. Hun tok den med hjem og ga den til gutta. Morrsom liten sak om en kan kalle den liten.

Wednesday, November 11, 2009

Golden garden

Ikke langt unna her vi bor i Ballard er det en park kalt Golden garden (vi har vært der før). Den består blant annet av en lang sandstrand (se også flere bilder her). Siden begge gutta har fått seg gummistøvler dro vi dit for å teste dem ut. De holdt seg nå tørre lenge, men ble våte til slutt.
Vi dro dit en fin ettermiddag.


Gutta elsker å løpe ifra bølgene.


Gutten var ikke så veldig blid for å bli tatt bilde av. Han ville helst leke.

Her falt August i sjøen, så vi ble nå våte til slutt. Han ble litt sur da jeg var mer opptatt å ta bilde enn å redde den våte engelen. Etter fallet var det på tide å komme seg hjem slik at vi kunne få på oss litt tørre klær.

Sunday, November 01, 2009

Halloween feiring


Nå er Halloween over. Dette var nå en stor dag for August. Han klarte aldri helt å bestemme seg hva han ville være, så jeg fant en fin batman kappe til han. Da han så den ble han så fornøyd. Gutten hadde den på seg og sov i den i to dager. Da Halloween endelig var her hadde han alle batman triksene kllare. Han likte også å hoppe ned fra en liten høyde og lande slik at kappen dekket han. Litt av en Batman vi har. Lillegutt fikk være brun bamse. Dette er fjerde året på rad drakten er i bruk. Han hadde den i fjor også, og de to årene tidligere var det August som brukte den. Føler at vi fikk valuta for kronene brukt der. Har hørt rykter om at det er ei lita ei i Norge som vil bruke den neste år. Vi får ha 5 års jubeleum. Over til vår Halloween kveld. August maste fra han sto opp denne dagen om det ikke skulle bli mørkt snart. Jeg fortalte han at det var da det var skikkelig Halloween. Halloween day, som August kaller det.

Vi knipset noen bilder mens vi ventet på pappa.
Vi gidder ikke å gå trick or treat hjemme til folk. Her har nemlig hver bydel en organisert trick or treat hos sin handelstand. Den i Ballard er passelig stor for våre små. Butikkene har litt lengre åpent og de som jobber der har kledd seg ut. De deler ut gotter til de som kommer. Her i Ballard var det trick or treat fra 4 til 6.
I år filmet vi mest med video kameraet vårt, men jeg fikk nå tatt noen bilder til bloggen min. Her er vår lille brun bjørn ute for å sikre seg gotteri.

Batman
Bamse
Gutta var nå fine der de gikk. August hadde posen og etter hvert stopp kom Aspen bort til August for å legge gotteriet han fikk ned i posten også. Her borte har de spesielle kurver elelr poser som ungene bruker. Jeg synes det er litt morrsomt. De er ofte dekorert som gresskar eller har Halloween relaterte motiver. Halloween fargene er jo svart og orange, så siden August var svartkledd ga jeg han en orange pose. August var litt sjenert der han gikk, men han var høflig. Begge gutta ventet fint på tur og oppførte seg flott. Når vi gikk fra butikk til butikk fant vi ut at de likte å gå litt bak oss. Vi fant fort ut at de drev å snek til seg gotteri. Vi skulle jo ut å spise sammen med Keiths bror og hans Ester så vi laget fort noen regler. Etter papir restene som jeg fant i posen tydet det på at de fikk i seg en del allikevel.

Etter vår trick or treat hentet vi Tom og Ester, og dro til en resturang vi har hørt mye om. De har nemlig ikke meny. De serverer italiensk mat, og kokken kommer ut og spørr alle hva de ikke liker, så setter han sammen en meny selv. Veldig morrsomt. Maten var veldig god. August og Aspen fikk en spesial laget barnemeny og de spiste masse. Vi fikk 5 eller var det 6 retter. Det var først et par småretter, så kom selvfølgelig pasta, etter det fylt kyllig og jeg tror salaten kom inne der et sted også. Vi hadde ikke plass til dessær, men gutta hadde nok plass selvfølgelig.

Etter maten dro vi til Fremont troll. Dette er et troll som bor under en bro. Dette trollet hadde 20 års bursdag, så vi måtte jo dit for å gratulere. Etter dette kjørte vi igjennom noen bydeler som har masse uteliv. Alle kler seg jo ut her borte. Jeg liker Halloween kjempegodt. Hele dagen har på en måte noe magisk ved seg. Det er masse løv på bakken, men også høstløv på trærne. Fol en mæter har ofte kledd seg ut. Om en går til banken, apoteket eller på butikker møter en ansatte og kunder som er utkledd. Barn og voksne. Det er kjempeflott. Jeg har vært litt dårlig med kostymer selv. Neste år må jeg finne noe.

August var iallefall fornøyd da dagen var over, og han har nå masse gotteri også.