Sunday, May 09, 2010

Aspen engel


Husker ikke om jeg hadde satt inn denne tegningen signer av Aspen tidligere, men syntes den passet så godt her sammen med den sovende engelen min.
Affen

Friday, May 07, 2010

Ukas forsvunnede bilder

Jeg hadde en rekke bilder tatt denne uka som jeg ville vise frem, men de har alle forsvunnet. Jeg er slapp og sliten i dag, så jeg orker ikke å ordne nye bilder. Derfor kommer bare denne meldingen som sier Hurra, om en uke sitter jeg og gutta på vei til Norge. Keith kommer til bryllupet også, men han har flere oppgaver på skolen som han ikke slipper unna så det blir kortere tur for han.

Saturday, May 01, 2010

Ukas oppdatering

F;rst et par bilder av Aspen tatt for en uke siden. Vi var på tur til et av husene vi har noen folk på. Det er et stort hus ute på landet, og ligger i et lite skogholdt. Veldig fint for Affen vet dere. Han elsker å løpe rundt der.
Pinner er forresten veldig populært.
Vi har også hatt besøk denne uka fra forrige Lørdag til onsdagen. Fredrik fra Sverige. Han har vært å besøkt ogg og sin vertsfamilie fra da han gikk på high school her i US. Her er vi på tur i universitetsområdet. Etterpå dro vi for å hente Keith.

Her er et par bilder fra Keiths studio på skolen. Modellen over et fra en av byens gater her i Seattle. Oppgaven de jobber med nå er å designe et bygg til en tomt i dette området.
Her er pulten til Keith og Keith selv klar til å gå.
En kveld tok vi med gutta til Molly moons for å spise is. De elsker jo det.
Avslutter med en liten Aspen historie. Hver gang jeg og Aspen kjører forbi dette veggmaleriet sier Aspen at han vil spise fisk. Jeg tenkte at jeg måtte ta et bilde og vise alle. Nam nam sier han. Hvis vi serverer fisk derrimot hører vi ikke nam nam.