Friday, November 19, 2010

August skolebilde

Her har vi skolebildet til August. Vår flotte 5 åring. Han smiler jo litt morrsomt på bilder for tiden, så de gjorde nå en god jobb. Ellers kan jeg fortelle at de har på seg nattdrakt på skolen i dag. pajama day, de finner nå på mye rart. ungene liker nå dette.

I går spiste vi middag sammen med Keiths foreldre. De er i Seattle på noen foredrag. Neste uke skal vi nå møte dem også før de flyr videre til Hawaii. De er mye ute å reiser for tiden. Skulle ønske vi kunne slengt oss med, men det passer nå dårlig nå som vi prøver å sette huset vårt sammen, og det er skole for både Keith og August. Et par uker etter Hawaii skal til til Whistler, Canada en uke. Det er mulig August skal bli med dem opp dit. En uke er litt lenge å være borte for mamma, men jeg er sikker på at gutten hadde klart det.

Monday, November 15, 2010

Vindu

Her er forresten et av våre nye vindu med lister. Jeg skal ta flere bilder slik at dere får se dem alle. Utenfor vinduet er vår fremtidige tak terrasse. (som du kanskje ser Marius, så er sykkelen din her ennda også)Vi er ferdige med rammen til terrassen, og trenger nå resten. Det haster nå ikke før til våren for nå blåser det å regner så mye at ingen gidder å sitte ute.

Bilvask



Her er vi for å vaske vår pickup truck. I Seattle har de flere steder som er åpne døgnet rundt hvor du kan dra for å vaske bilen din selv. En putter på penger og en kan skylle, såpe, spyle osv. Keith liker å gjøre ting selv for da blir det slik han vil ha det. Disse bildene er nå tatt i september, derfor springer vi rundt i t skjorter. Gutta elsker å spyle bilen, så de var veldig ivrige. Våte ble de, så det var godt det ikke var kaldt.


Her ser dere hvordan jeg liker å vaske bilen. Vi er på vei igjennom en bilvask. Gutta synes nå det er like spennende, men det varer nå ikke like lenge.

Friday, November 12, 2010

Referat fra Aspens foreldrekonferanse


Vi har hatt foreldrekonferanse på barnehagen til Aspen. Det er jo litt gøy å få vite hvordan han er uten oss tilstede. Vi fikk høre at han er en fin type. Han er ikke den som starter bråk, men blir gjerne med om andre er i gang. De har ikke lov til å løpe og hærje inne, og Aspen bruker ikke å starte leven, men synes det er veldig gøy når noen gjør det. Han er dermed fort en av dem.

Han er ikke brutal heller, men veldig sterk siden han er en stor gutt. Det er mange mini unger i barnehagen hans skjønner dere. Om en av den kommer for å ta ifra gutten min leker eller knuffer borti han skubber han dem unna. Disse småttisene flyr dermed fort unna og ender opp på ryggen i gulvet. Det er godt at han er en mild type og ikke veldig agressiv for da hadde vil vel fått hørt det tenker jeg.

Etter felles stundene har de stasjoner rundt i barnehagen hvor de setter ut forskjellige aktiviteter. Slik som å leke med dokker, hus, biler, purslespill, maling osv. Aspen bruker ofte å ende opp på bordet der det er maling eller tegning. Han bruker å site lengre enn de andre ungene og der de andre bruker en farge og er ferdig tar han seg tid til å bruke mange farger. Han er veldig tålmodig når det kommer til sin kunst.

Han er også flink til å telle. Han teller nå til 11. Tanten viste meg også noen små kruseduller som hun fortalte meg var et tegn på tidlig bokstavskriving. Han ser jo hva Augsut driver med og alt August gjør er jo det han skal gjøre også.

Ellers når de er ute er han alltid på en sparkesykkel og hans språk har begynt å bli bedre. Han rekker opp hånden i felles møtet og er en del av gjengen. Han snakker ikke så mye til sine kamerater, så de jobber med den saken.


Fingutten
Her er vi på besøk til Jonas. Dette er fra tidlig sommer.


Dette er gruppa til Aspen fra i sommer ute på tur. Nesten alle ungene her er nå i 4 års gruppa unntatt Aspen og ei av jentene.
Kunstneren min.



Han er nå flink til å være bare litt over 3 år. Jeg blir jo litt stolt av gutten.



Avslutter i dag med et par sovebilder av gutten. Han er jo søt med rompa opp. Snart vokser han meg sikkert over hodet til en rebell tenåring. Sukk....

Tuesday, November 09, 2010

Halloween 2010

Her er August i full kostyme. Han var Ironman. Det er jo superhelter som teller i år. Aspen skulle være Batman. Dere har jo sett bilde av han tidligere. Her kommer noen bilder fra den store gotteridagen.
Dette er ei venninne , Jana. Vi traff henne og gutten hennes Jonas. Han er et par måneder yngre enn Aspen. Hun brukte å passet Aspen, og vi holder fortsatt kontakt.
Vi møtte også naboen og vi gikk sammen med dem. Her er August og Benjamin klare. Jeg tror de begge syntes det ble litt mye folk, så de var litt sjenerte før de traff hverandre. Da gikk det fort litt bedre. August ville nemlig at jeg skulle gå å få gotteri fra de som satt der å ventet.













Her er mammaen til Benjamin sammen med Timothy. Han var en søt liten bumbelbee (lurer på om det er humle eller bie).

Etter at vi gikk rundt fra butikk til butikk i vår bydels sentrum dro vi hjem. Etter at det hadde blitt mørkt tok vi gutta ut på tur igjen. Denne gangen for å gå trick and treating i nabolaget. Det var mye triveligere enn oppe i handlegata. Det er ikke så mange som kommer i vårt område siden alle husene har så mange trapper. Vi gikk rundt kvartalet, og folk hadde veldig lyst på besøk. Flere åpnet døra si da de så at vi hadde med oss de utkledde. En dame ropte trick or treat etter oss for hun ville at vi ikke skulle gå forbi huset hennes. Hun hadde gotteri lagt ut på et fat med et hode som lo midt på fatet. Temmelig makabert, men gutta elsket det. Et annet hus hadde et sjelett som sa I see you når en kom for nærme. Dette var første gang de gkk fra hus til hus, så vi prøvde å lære dem å si trick or treat når de ringte på. Gutta glemte det ofte å sa Hi, my name is... i stedet. Det var også mye fliring. Etterhvert kom det nå noen Trick or treat gloser ut, og happy Halloween hver gang de dro videre. Selv Aspen varmet opp og var ivrig på å si Happy Halloween.
Vi voksne diskuterte litt hvor lenge vi skulle gå, men gutta skulle ikke slutte. De ville gå til det ikke var mer gotteri å få. De lille posene deres ble fullere og fullere. Siden folk ikke hadde hatt så mye besøk fikk de ofte ta med seg mer enn en ting. De var like overrasket hver gang de fikk gotteri etter å ha ringt på hos folk. De snudde seg ofte mot oss og hylte We got candy. Morrsomt var det. Vi gikk nå bare rundt i et par gater før vi ruslet hjem igjen.

Etter en slik dag må en nå finne på noe å gjøre med alt gotteriet. Jeg og August kom til enighet om at vi skulle gå igjennom alt gottet for å se om det var noe vi kunne spare til vi skulle pynte pepperkakehuset vårt, så nå gleder han seg veldig til det.

Vi fikk forresten ingen besøk her hos oss, men et vennepar i en annen bydel fortalte at de hadde hatt 350 besøkende på deres dør. Det er kanskje like greit at vi bor i en trappegate, men allikevel litt skuffende at ikke en gruppe kom hit.

Friday, November 05, 2010

Flere bursdagsbilder

Cupcakes
Han koser seg godt med kakene sine denne gutten.


Pakkeåpning. I denne fikk han ting til sandkassa.

Jeg fant jeg fant flere bilder fra Aspens bursdagen. Dette er fra middagen vi hadde sammen med Keiths foreldre.

Wednesday, November 03, 2010

Nesten sommer igjen

Etter noen dager med masse regn har solen kommet tilbake her i Seattle. I dag og i morgen har og skal ha nesten 20 varmegrader. Det er deilig. Jeg benytter dermed denne anledningen til å sette inn noen sommerbilder som jeg ikke har brukt tidligere.

Affen sovnet på skuldra til August, og August lot han bare sove. Storebror var stolt og satt å passet på at han ikke ramlet ned.


På besøk hos Nana og Grandpa. Her er Onkel Tom. Han lot de få sitte på motorsykkelen. De lurte seg til en liten runde på plenen også. Mamma (meg) ikke fornøyd, men gutta elsket det.

Nana ble jaget en runde på sykkelen selv, og hun likte det ikke heller...



Grandpa lot gutta få kjøre en tur i Mustangen sin også .

Gutten min



Et par bilder før vi flyttet. De ser lure ut og tenker sikkert på å finne på noe galt...