Friday, July 22, 2011

Hektisk sommer

 Først må jeg si at vi har ikke hatt noen sommer å skryte av her borte. Temperaturen ligger nå på 20 grader og opp, men det er ikke slik en er vant med her borte. Denne uken skal det være rundt 25, så det er nå litt bedre. Folk klager. Jeg kan ha på meg t skjorter, men shorts er det ikke ofte jeg tar på meg. Jeg synes rett og slett det er kaldt. Vi håper det blir bedre.

Vi har hatt besøk av Keiths yngste bror, Chris. Han reiser videre i morgen. Skal i bryllup. Vi skal se han igjen på lørdagen. Chris var sammen med August i dag, mens Keith og jeg jobbet. Aspen var i barnehagen. Først fikk jeg et bilde på telefonen av August ute å golfer. De dro til en Driving range og koste seg. Litt senere fikk jeg en tekst at de var å så Transformers på IMAX 3D kino. De satt med briller på, og August satt som et lys igjennom hele 3 timer av film. Da jeg ringte dem når jeg var ferdig på jobb sto de i kø på McDonalds. August ville ha Happy meal. Han koset seg godt.
 Disse bildene er fra en Fair som var i Ballard. Hoppeslott, leker og mat.
 Her er gutta på en Cake walk. Det er lagt ut mange nummer i en ring på bakken. Deltagerene står på et nummer hver. Det blir spilt musikk og alle går fra nummer til nummer. Når musikken stopper har alle et nummer hver og det er loddtrekning. Den som får nummeret sitt trukket vinner en kake.
 Ingen gevinst i dag, men alle deltakerene fikk kjeks, så da er alle fornøyde.


 August og jeg tilbringer nå litt tid sammen i sommer. Her er vi i Gasworks park i Seattle.

 En av våre ansatte har denne lille skapningen. Millie. August liker hunden godt, om en kan kalle den en hund. Vennlig er hun og bjeffer ikke mye.
 Aspen ville lage middag, og her er råvarene. Honning, marsmellows, sjokolade pudding og pink lemonade.
 Han ble litt sur da jeg ikke var helt med på menyen han hadde valgt ut.
 Vi har hatt en tradisjon som vi kaller Pizza Friday. Hver fredag spiser vi pizza. Her er vi på MOD pizza. Gutta hadde funnet ut at de kunne tegne på neglene sine. De likte det godt selv til August neste dag fikk noen kommentarer fra noen gutter. Da var det ikke like kult med fargede negler lengre.




 Avslutter med noen bilder fra en barnefri tur jeg hadde. Jeg gikk litt rundt i nabolaget, og endte opp rett foran et prosjekt som vi skal jobbe med om ikke alt for lenge (bilde under). Bilde over viser utsikten de som skal bo der kommer til å ha.
 Rundt hjørnet er dette utsikten. VI har som dere ser Cruise båter her også. De stopper, som regel før de drar videre til Alaska.

Friday, July 01, 2011

Endelig helg

 Her er August i en park kalt Gas Work det er her de sender opp fyrverkeriet på mandagen. Det er nemlig 4 juli allerede. Tiden flyr.

 August er opptatt med å lage ting for tiden. Akkurat nå driver han å tegner for han har funnet ut at han skal selge sine kunstverk slik at han kan få penger. Først skulle et bilde koste en dollar, men litt senere hadde prisen steget til 3 dollar. Han sa a tde han kjente skulle få bildene til en dollar. Nå i ettermiddag hadde prisen steget igjen. Nå koster de 10 dollar, men han har fortsatt kjentfolks tilbudet på en dollar. Jeg spurte han hvorfor han skulle selge bilder, og han svarte med at han ville tjene penger. Hva skal du bruke dem til spurte jeg så. Kjøpe ting var svaret.
Bildet over er tatt en ettermiddag han ville lage sverd og skjold. Han kom opp med ideen helt alene. Jeg hjalp han med stikk til skjoldet slik at han kunne ha den på armen. Etter å ha postert med utstyret begynte han å lage skjold og sverd til sin bror også. Han var meget stolt, og var med å hentet Aspen i barnehagen med gaven til sin bror. De andre ungene i barnehagen ble litt sjalu og jeg tror mange av dem ønsker seg en storebror som August.
Siste bilde i dag er fra en dag da August ble med Keith på skolen. Guten underholdte seg selv med fil til jeg kom å hentet han en time eller to senere. Han hadde fri fra skolen og jeg var på jobb. Han liker godt å bli med Keith for det er alltid noen av klassekameratene som har noe godt. Mange av dem liker under, så han får jo litt oppmerksomhet fra dem.

Vi skal nå dra å ha en liten sammenkomst med våre ansatte. Vi skal til en strand der vi skal samles og spise pizza. Det ble litt for kort varsel til å arrangere grilling. Gutta gleder seg og sola skinner, så det blir gøy.