Monday, October 10, 2011

Ute å spiser

 En av guttas favoritt spisesteder her i Seattle heter RORO, og er en BBQ and Grill restaurant. Gutta liker Chicken nuggets, som de dypper i honning og dette spiser de sammen med fries. Her  spiller de gamle tegnefilmer slik som Pink panther og Skippern. Denne dagen spiste vi lunsj her sammen med naboen. Vanligvis drar vi her på middag.







Thursday, October 06, 2011

Grilling i hagen

 I vår bakhage har vi et lite nedbrutt steinbrudd, som en gang var en utegrill. Da vi flyttet inn var den nedgrodd. Jeg tenkte at den ville det bli koselig å bruke, men da vi kom borti den raste hele greia ned. Nå sitter vi igjen med noe som kan minne om en gruve. I sommer fyrte jeg opp bål der flere ganger. August elsker nemlig pølse i brød og det var ganske morrsomt å lage for både meg og gutta.

Jeg har også funnet en liten sak som også falt i smak hos gutta. Bananbåter. Oppskriften er rask og enkel. En tar en moden banan, snitter den på langst. Åpner den opp og sniker en kniv og skjærer opp bananen mens den ligger inne i skallet. Så dytter en inn sjokolade biter. Gjerne den en bruker i cookies. Selv synes jeg den litt mørkere sjokoladen er best siden dette kan bli vel søtt. Ved siden av sjokoladen dytter en også mini marshmallows inn i båten. En pakker inn alt i folie og griller båten. Når den er ferdig har sjokoladen, marshmallowsen og banane smeltet sammen. Vi spiser fra båten med skje.






Gutta griller sine egne pølser og synes det er gøy. Vi har grillspyd og bålet vårt fungerer bra. En kveld vi grillet fikk vi hjelp av Keith og Jim. Da laget de noe som lignet på en grill slik at vi kunne ha grillspyd. Under ser dere gjengen fra den kvelden. Jeg hadde satt ut talg lys også, så vi hadde det veldig fint.