Tuesday, March 20, 2012

Noen juleforbredelser

 Siden jeg har vært så treig med å legge ut bilder har jeg nå kommet til noen bilder fra våre juleforbredelser. Jeg måtte legge dem ut før sommeren var her.

Her borte er del av julen selve tiden før jul. Det er da en går i selskap og er med på forskjellige ting. En liten gate her i Seattle kalles i desember måned Candy cane lane. Der har alle husene i gaten pyntet til jul. Dette har pågått hver desember siden 40 tallet. Det har blitt til en av juleattraksjonene som folk besøker år etter åt. I år var vi der for første gang, og gutta likte det godt.






 Det var nå ganske fint, og vi stikker vel innom neste år også.
 Dette var en slede August lagde på skolen av kjeks og gotteri. Han var meget stolt, og vi lot den stå litt på utstilling før han delte den med sin bror.

 Her er guttas favoritt aktivitet før jul. Pynting av pepperkakehus. De gjorde en godt jobb.

 Noen uker før jul bestemte Aspen seg for å lage jul selv. Han gadd ikke vente lenger. Han rotet frem all julepynten og lagde jul. Jeg syntes han var litt morrsom, så jeg hjalp han med å få lys på juletreet.
 Her er forresten juletreet til en av våre klienter med små barn. De hadde hengt baby leker på treet sitt.
 Her er vårt lille tre. Vi danderte det på toppen av litt snø. Vi feiret julen over hos Keiths foreldre, så de bildene får jeg legge inn en annen gang.
 Dere har jo sett bildet vårt med julenissen. Her er bildene vi fikk knipset, mens gutta snakket med nissen om hva de ønsket seg til jul.




 Julepynt som vi laget selv i år. Gutta laget de store, mens jeg måtte lage den lille. Materialet hadde vi fått av tante Solveig.
Det siste bilde her er tatt mens vi venter på å få snakke med nissen.

Monday, March 19, 2012

Vinterbilder

 Jeg har jo vært så treig med å skrive de siste månedene, så jeg har jo en del bilder liggende fra høst og vinter. Her er noen bilder jeg tok i Januar. Vi var på lekeplassen rett borti gata. Jeg ville bare ha et fint bilde av podene, men de klarte ikke å gi meg et fint smil.

 Dette bilde ble nå mor fornøyd med, da de begge så normale ut. De hadde det nå gøy med å plage meg med alle fjesene sine.



Thursday, March 01, 2012

Noen sommerminner

 Rain
 Aspen sammen med en klients hund.

 Her er vi på en lekeplass, mens vi venter på Keith.











 På trampolinen sammen med Rain.




 Ute å spiser middag.