Saturday, May 19, 2012

17 mai


Jeg ventet litt lenge med å fikse blog innlegget mitt fra 17 Mai. Det har vært hektisk igjen her borte. 17 Mai toget i Seattle går i Ballard. Det starter rett ved Aspens barnehage, så vi hentet han denne dagen. Vi skiftet i barnehagen, og gikk bort for å finne gruppa vår.

Begge ble vel litt satt ut av all kaoset de plutselig var en del av


Gutta i sine fine bunader. Jeg spørr August hver 17 Mai om dette er vårt siste år med bunad. Han fortalte meg at han skulle ha bunad hvert år til han blir voksen. Aspen gjør alt som August, så da blir det iallefall bunad et år til.







 Her er gruppa vi gikk med i år. Barneleikaringen i Seattle




 Her er det like før vi begynner å gå


 Foran et dommerpanel gjorde de en liten dans.








Et klovn som også gikk i toget.

Saturday, May 12, 2012

Nykommer på vei


Her er bilder fra vårt neste kommende sjarmtroll. Datoen er satt til 29 September, men jeg forventer at den lille kommer 6 dager tidligere slik som sine brødre. Denne uken fikk vi vite at det er en liten jente, så vi er nå veldig spendte hele gjengen. Første bilde viser hånden hennes. Derretter kommer en fot, før vi ser et profil bilde av henne.

Aspens kommentar var at nå måtte vi kjøpe jenteleker og jenteklær. August liker å klemme min voksende mage for han er allerede glad i henne. De kommer til å bli fine brødre begge to. Aspen var litt bekymret om hva som ville skje om han som storebror kom til å tisse i buksa. Det passer seg jo ikke. Jeg fortalte han at om han ikke venter til siste liten når han må på do så kommer det ikke til å skje ulykker på den fronten.


Thursday, May 03, 2012

På jobb besøk


 For nå to uker siden, sa August hadde skolefri dro vi på utflunkt. Ikke så spennende destinasjon, siden vi dro til en jobb hvor vi har snekkere. Det som var mest spennende var jo reisen din. Vi må kjøre nordover og ta en ferge over til Whidbey Island. Gutta elsker å ta ferge så de var selvfølgelig med. Det var en litt grå og vindfull dag, men som dere ser gjorde ikke det så mye.
  
Disse fergene er ganske store, så det er mye rom for guttene å utforske. Jeg fant dette bildet på nett. De to første vindusrekkene fra vannet er hvor bilene parkerer. Neste rekke er hvor setene, cafeen osv er. Det er også sitteplasser på toppen. 




 Etter fergeturen dro vi rett for å besøke jobben. Bildet over viser huset vi jobber i. Rettere sagt hvor vi har tre snekkere jobbe.Under er noen bilder fra jobben. Det er nå ikke så mye å se siden den ikke er ferdig. I dag har vi fortsatt to snekkere jobbe der oppe.
Først har vi et bilde fra bak inngangen. Der de har en benksom var litt fin. Vinduene på ytterdøra er tapet siden de holder på å male. Bildet over er fra kjøkkenet. Det skal selvfølgelig ha et malings strøk også.
 Her er gangen fra vaskerommet ned mot hovedinngangen.
 Her er Collin og Keith. Collin er vår prosjekt ansvarlig på denne jobben.
Her er Erik og Robert som legger flotte taklister. Crown molding, som det heter her borte.
 Etter vårt møte og gjennomgang av prosjektet tok jeg og gutta med til et lite hus-hytte, som vi leide for våre snekkere. Det er jo en ganske lang vei om en skal kjøre hver dag. De jobber derfor fire 10 timers dager, og tar fri på fredagene. Det har fungert bra for alle partene. Vi gjorde byggeren vi jobbet for at husleien ble inkludert i vårt bud, og det gikk de med på. Jeg fant denne hytta som ligger ved strandkanten, og de dagene det ikke var så kaldt som da vi var der har Snekkerene kost seg med solnedgang og en øl etter en lang arbeidsdag. Jeg har litt inntrykk at de som bodde her har kost seg litt med å ha noen dager hjemmefra. Det går jo bra så lenge det ikke skjer så ofte, og det hjelper vel litt å finne et sted med utsikt mot havet. De har jo ikke det i byen...

Etter å ha sett alt bestemte vi oss for å bare dra hjem igjen. Vi hadde jo håpet på fint vær slik at vi kunne finne på noe mer gøy, men gutta var fornøyde med en fergetur til.

Tuesday, May 01, 2012

Gus

 Vi har vært hundepassere i to uker. Lørdag kom Nana og Grandpa for å hente Gus. Gutta syntes det vel var litt trist, men mor selv var ganske fornøyd. Denne lille krabaten trenger tre turer hver dag, og han gjør fra seg to til tre ganger hver tur også. Vi bor jo i byen så da plukker en jo opp det som kommer ut. Jeg ble litt lei etterhvert. August var flink til å hjelpe til, men han gikk lei også. Aspen slapp unna. Jeg følte at han var litt ung for oppgaven.

Det fine var jo at jeg ble tvungen ut for å gå turer og det var jo fint, men jeg måtte jo ta hver tur siden gutta ikke kan gå alene. De var flinke og villige til å gå, men kanskje litt mindre de dagene det regnet.


 Ellers likte Gus å ligge ute når det var sol, så de dagene koset han seg, og gutta var mye ute å lekte med han. Gus er forresten en slags Terrier.