Thursday, November 15, 2012

Her er Alba igjen

 Det blir jo en del bilder her av lillejenta fremover tenker jeg. Jeg får passe på at jeg tar bilder av gutta fremover også. De er jo to opptatte typer. Ben, nabogutten, hadde bursdag i går. Det betyr en del nye leker, så gutta er over der. Ben fikk et lego  ninjago sett som August ønsker seg til jul. En stor eske med en firehoders drage. August og Aspen planlegger sammen når de ønsker seg ting. De ser på lekene sine som felles. De er veldig flinke med å dele og det er forbausende lite krangling når de holder på sammen.
 Vi får se når vår lille dame, Alba kommer for å leke med legoen deres. August ønsker seg en ninjago lego som er jente for den skal Alba ha når hun kommer for å leke med dem. De har hørt at jeg var veldig glad i lego da jeg var liten, så de håper at Alba liker lego også.


Monday, November 12, 2012

Første smil

 Dette er ikke Albas første smil, men det første smilet vi har klart å ta bilde av. Hun gir de ikke ut så veldig ofte, men innemellom får vi et smil av henne. Hun begynte å snakke mer med oss. Det eksploderte litt i går. Hun lå å sprellet mens hun pludret og snakket. Vi satt å hørte på hennes historier. Det er jo litt gøy at hun er mer våken. Storebrødrene synes det er svært. De er meget glade i henne. Hun får dermed masse kyss og hører stadig I love you fra de to. Hun liker nå å være sammen med dem også, men sier ifra om det blir for mye.

Friday, November 09, 2012

Bad og fotograf

 Her er noen bilder som jeg ikke har fått satt inn tidligere. De er nå fra de første ukene til Alba. Vi har mange som skal hjelpe til når det bades. Jeg regner med at den interessen forsvinner etterhvert, så det er morrsomt så lenge det varer.




 Disse sort hvitt bildene ble tatt av en fotograf som kom innom på fødestua da jeg lå der.