Monday, December 31, 2012

Godt nytt år

Vi er fortsatt hos svigers, og blir her til i morgen. Det blir derfor nyttårsfeiring i Keiths barndomshjem. Vi får se om det blir raketter. Det er ikke like vanlig å sende opp de hjemmefra her borte. I seattle har en ikke lov å sende de opp, så vi har brukt å se på byens oppskyting rundt the Space needle. Vi bor jo ikke så veldig langt unna vet dere.

Uansett hva det blir, Godt nytt år til dere alle, klem fra Monica, Keith, August, Aspen og Alba

Sunday, December 30, 2012

Julemorgen

Vi fikk besøk av julenissen her borte også. Han kommer jo på julekvelden etter at barna sover. Jeg vet ikke helt om det er en bra ting for jeg ble vekket første gang før det hadde rukket å blitt lys ute. Jeg fikk Aspen til å legge seg igjen og fortalte at ingen fikk forlate soverommet sitt før det var lyst ute. Nestemann våknet mellom 6 og 7. Det var ikke mulig å få han til å sovne igjen så vi lå der inne på rommet hans å snakket sammen. Da klokka var 8 fikk han lov å forlate rommet om han lovet å ikke vekke noen. Jeg sto opp like etter også siden jeg nå var temmelig våken. Etterhvert kom Apen opp også. De syntes pakkene var helt fantastiske. Aspen ville sortere de i hauger, men jeg fikk stoppet han. Regelen er at de kan åpne en pakke når alle var stått opp, så skulle vi åpne resten når Onkel Tom og Tante Ester kom. Gutta var ikke helt fornøyd over at faren sov så lenge, men de fikk nå tilslutt åpnet en pakke. 

 Hele gjengen ble pyntetog så når Onkel og Tante kom ble det fotografering. Gutta syntes dette dro ut forferdelig.


 Klokka 8, da vi sto opp satt vi å klemte litt på pakkene. Plutselig utbryter August at det snør ute. Det er et mirakel sier han. Hele dagen snødde det så vi fikk en fin hvit jul.










 Aspen, Alba g Gus
Kerith fikk med seg litt Jerry Springer julespesial....

Hos Julenissen

 Hva er julen uten å treffe julenissen? I år måtte vi dra til Macys julenisse (Macy er et kjøpesenter). Vi liker nemlig å møte julenissen når han er hos Nordstrom (et annet kjøpesenter). Hos Nordstrom har de nemlig litt mer stemning med varm cider og småkaker. Det er også mer kø der, og det er grunnen til at vi i år dro til Macys Santa land. Gutta fikk møte reinsdyrene her også.



 Aspen ga beskjed til oss før vi møtte nissen at han ikke ville sitte på nissens fang. Da vi kom dit sa julenissen at han kunne sitte på hans kne og Aspen klatret opp. Han ville ikke si nei til julenissen.
August kom nå med en liste av juleønsker da han ble spurt, mens Aspen bare trakk på skuldrene og sa at han ikke viste hva han skulle ønske seg. Alba var rolig så ikke noe skriking i år.

Monday, December 24, 2012

God jul

Vi var å besøkte julenissen i dag. Aspen fortalte meg før vi dro at han
ikke ville sitte på Nissens fang. Jeg spurte hvorfor, og han svarte at det
var fordi Nissen ikke var i vår familie. Da vi kom til Nissen ble han nå
dratt opp på fanget, så han hadde ikke noe valg. Han tok det greit og
protesterte ikke. Aspen er jo litt mer sjenert enn vår kjære August. Han
begynte å ramse opp hva han ønsket seg til jul, mens Aspen trakk på
skuldrene og ikke kunne svare da han ble spurt. 

Her er årets julekort laget av Keith. Jeg håper det faller i smak. Han liker jo å leke seg litt med disse julehilsenene.

Jeg emailet disse bildene med et ønske om god jul. Det var flere av disse som ikke ble levert, så jeg vil sende en julehilsen til dere alle. Håper dere alle får en fredfyll jul.

Juleklemmer fra oss alle.

Sunday, December 23, 2012

Alba, Mor og Bror

 Alba liker å holde fast i håret mitt, så nå føler jeg at jeg ikke kan klippe det.




Saturday, December 22, 2012

Skolebilder


Her er årets skolebilder av gutta. Aspen i Kindergarten og August i 2ndre klasse. Godguttene mine.

August og Batman

Her var vi å ventet på Keith en dag. Vi kom for å hente han på universitetet. Da vi kom var han ikke helt ferdig så vi gikk inn for å vente. Der vi ventet var det en tavle som gutta tegnet på. August ville tegne Batman med stort hode og liten kropp, og her er resultatet.

Friday, December 21, 2012

Tante strikkejakke gjensyn


Her er en jakke som ble strikket for Aspen. Den er nå i garderoben til vår lille prinsesse nå.

Morgenkos

 I natt ble det litt for folksomt i senga. Aspen hadde våknet og kom inn og ville sove med sin mamma. Alba sover sammen med meg for tiden siden jeg synes det er lettere slik. Derfor hadde jeg to små ekstra kropper ved min side. Aspen beveger seg mye, så det ble dårlig med søvn på meg.


 På morgenen kom også August. Da begynte mor å knipse noen bilder av gjengen i steden. Aspen sov nå igjennom det hele.
I dag var siste skoledag før jul, så nå skal de være hjemme i to uker. Det blir nå kos. Vi starter med en rolig helg her hjemme. Vi må jo besøke nissen og gjøre et par ting til før vi drar over til Keiths foreldre. Keith har blitt syk, så jeg håper å få han frisk igjen før helga er over. Han får sove mye.

Nytt antrekk

 Keith har en halvbror og to halvsøstre fra hans fars første ekteskap. I går ramlet denne drakten i posten fra en av tantene. Denne tanten er veldig opptatt av leopardmønster, så denne drakten er veldig henne. Hun har sengeteppe i leopard mønster og kler seg ofte i klær med dette dyremønsteret. Gutta likte drakten, særlig etter at de oppdaget at den hadde en liten hale og ører. Vi har brukt den ute i dag. Keith vet ikke om han kan bli sett sammen med sin datter i dette antrekket, men jeg synes den er litt morrsom.

Wednesday, December 19, 2012

Tante Solveig strikkeplagg ny og "gammel"

 Denne bodyen strikket tante til Eline, sitt barnebarn. Eline var for stor til å bruke den, så denne er over på lån. Vi liker den veldig godt. Jeg skal også sette inn bilder av en i lilla.


 Far og datter. 
 Her er Alba i en drakt som var strikket til Aspen. Det er veldig flott med gjenbruk når en har slike fine plagg.







Disse bildene var nå tatt for et par uker siden, så jeg skal oppdatere med noen nye snart. Alba har nemlig blitt veldig god til å smile. Vi prøver joå fange smilet og det begynner å bli lettere. Ellers vokser hun fint. Her borte ser en nå doktoren hver andre måned, så jeg har ikke noen nye vekt nummer ennda. Hun legger nå på seg, så da er vel alt bare bra.

Ellers gleder gutta seg til jul. Ikke lenge igjen nå. Jeg skal nå få lagt inn noen av våre førjulsbilder også. Det går litt treigt i svingene for tiden.