Saturday, March 23, 2013

Albas første tur til en lekepark



Gutta koser seg også-

Alba og Aspen




Tuesday, March 19, 2013

Vår

Det har blitt varmere i været her borte og det blomstrer. Det betyr at jeg har min vår allergi. I år tar jeg allergi piller. Jeg likte ikke å ta piller når jeg gikk gravid, så i fjor levde jeg med min allergi. Det rare er at jeg ikke har allergi i Norge, men bare her borte. Nyser og øynene klør. I år er med andre ord mine plager mindre siden pillene hjelper mye.
Alba prøver ut en matros kreasjon. August ville at hun skulle ha den på. De to gutta liker at søstra ser bra ut.

Saturday, March 16, 2013

Royal reader

 Her er noen bilder tatt av de tre tidlig en morgen.



 Aspen har noe som heter Royal reader for klassen sin. Dette er et skjema som henger utenfor klasserommet hvor foreldre, besteforeldre etc. kan skrive seg opp. Dette er en liste over gjeste lesere til klasserommet. Hver fredag etter at skoleklokka ringer har de noen som kommer inn for å lese for klassen. Jeg meldte meg på som Royal reader, som de kaller det. Forrige fredag var jeg der for å lese.
 Læreren setter frem to stoler en for leseren og en for eleven som har med seg leseren. Denne fredagen var det jeg og Aspen som satt på stoler foran hans klasse som satt på gulvet. Aspen har tidligere spirt om jeg ikke kan komme inn i klasserommet hans, så jeg har vært med på å lage kustverket til aksjonen tidligere. Denne fredagen hadde jeg valgt å lese Tambar er et troll.
Aspen spurte meg på morgenen om Alba skulle være med. Jeg sa ja til det. Da svarte Aspen at hun måtte ha på seg noen gode klær. Jeg foreslo at han kunne sette sammen dagens klær for Alba. Det gjorde han og tok seg tid til å titte for å finne noe bra.
 Her er dagens anntrekk av stylisten Aspen. Lue strikket av tante Solveig. Jakke fra noen tidligere klienter som fikk baby jente for nesten to år siden. Kjole arvet fra Eline og strømper og Hello kitty sokker fått av bestemor og bestefar. Hun var riktig fin. Jeg fortalte læreren til Aspen historien og hun fortalte klassen at det var Aspen som hadde valgt anntrekket til Alba. Jeg tror noen av jentene syntes det var flotte greier.
 Klassen til Aspen satt som noen lys når jeg leste boka. Jeg oversatte den selv til Engelsk. Aspen var fornøyd også.

Tuesday, March 05, 2013

Bilder jeg hadde liggende

 Her kommer masse bilder hulter til bulter. Alle de strikkede plaggene er det nok Tante Solveig som har strikket.














 Her er klasse prosjektet til Aspen. Hvert år har de en skole auksjon til inntekt for skolen. Hver klasse har et verk som selges. Denne rammen er av små glassbilder som ble satt rundt et speil. Jeg var å donerte en skoletime hvor jeg hjalp barna med å lage bildene sine. Alle laget et lite bilde hver.



Alba spiser tåa si


Her er vi på cafe.

Saturday, March 02, 2013

Syk

 Her er noen bilder jeg tok i går. Vi har vært syke alle mann, bortsett fra lillesøster. Det startet med oppkast fra meg på onsdag kveld. Jeg la meg oppe på rommet til barna og midt på natten begynte Aspen å kaste opp også. Torsdag morgen var August syk og kastet opp også. Keith skydde oss som om vi var smittet med svartedauen. Han hadde møter på rekke og rad både torsdag og fredagen, så han ville ikke bli syk. Torsdags ettermiddag var han nede for telling også.
Bildene her er tatt på fredagen da vi begynte å kvikne til så vidt igjen, men vi hadde det rolig hele dagen. I dag lørdag er vi i form igjen, så nå har jeg vaskedag.