Monday, May 27, 2013

August bursdag

 Søndagen før Augsuts bursdag var vi hos Keiths foreldre for å feire. Keiths mor hadde ordnet med kake, og bildet over er en hamburger kake. Den var god. Sjokolade kake i midten, hvit kake over og under. August syntes den var veldig morrsom.


Her er gutta hjemme igjen etter at de hadde bygget legoen August fikk på bursdagen.

Saturday, May 18, 2013

17 Mai 2013

 Her er noen bilder fra vår 17 Mai her i Seattle. Jeg fikk på gutta bunaden i år også. Det var litt dårligere på min side. Jeg må nok slanke meg litt slik at jeg kan komme meg inn i min. Nok om det...


 Gutta var snille og lot meg få knipse bilder.


 Vi måtte jobbe litt mer med å få noen gode bilder av Alba. Hun hadde på seg en kjole som Tante May Britt har strikket til henne, så hun fikk pyntet seg hun også. Neste år tror jeg vi får låne en bunad Tante Solveig har strikket. August og Aspen ga meg forresten grønt lys til å skaffe bunader for dem neste år også. Hurra...


 Etter å ha tatt noen bilder dro vi ned til Ballard, hvor toget skal gå. Vi går sammen med Barneleikaringen i år også. De hadde forresten emailet oss en sang som de skulle synge og danse til foran dommerene. Det er nemlig priser de noen av de beste gruppene. I fjor tror jeg barnegruppa vant i barneklassen. Dommerene består av noen av lederene i Norske organisasjoner her i Seattle og inviterte gjester fra Norge. I år kom det blandt annet en proffesor fra universitetet i Tromsø og lederen eller tidlig leder i Norsk Husmorslag. Uansett, sangen som var sendt var en liten svensk barnesang...
En av mødrene i gruppa (hun er Norsk) nektet å synge på svensk på Norges nasjonal dag. I siste liten ble sangen byttet. Jeg må si at jeg ristet på hodet også, men jeg har ikke vært særlig aktiv i gruppa så jeg syntes ikke at jeg kunne si noe. Godt at hun gjorde det.

 Her er noen bilder av gruppen som øver mens vi venter på at toget skal begynne å gå.

 Her er de igang. De gikk i lang rekke og svingte seg som en slange nedover. August og Aspen var med. De danset også foran dommerene og alle som sto å så på. Vi fikk høre at det var samlet 20 000 mennesker i Ballard på denne dagen, så toget er ganske stort og det er populært å komme å se på det også.


 Det er jo ikke bare bunader og pyntede Nordmenn som feirer dagen her borte...


 Det er både troll, vikinger, klovner, pirater og mange skolekorps blandet inn med bunader og reklame. En god blanding. Parader her borte er også veldig populært blandt barna siden mange av de som er med i paraden kaster gotteri langs veien til de som ser på.
 Keith ville ikke at vi skulle ta med vogna for han ville bære Alba. Han er en veldig stolt far. Han var litt skuffet at ikke jeg hadde på meg bunaden, men nok om den saken...


 Her er jeg sammen med min venninne Merete. Hun har tre små selv. Under ser dere hennes mann, Paul og  barna Henrik og Ada. Aspen titter frem på bildet også. Deres eldste sønn, Benjamin er like gammen som August.

 Her er piratene. De kommer alltid sist i toget og bruker denne muligheten på å reklamere litt for en festival som kommer i sommer.
 Et troll
Her ser dere jo litt av folkemengden.

Etter at vi var ferdig å gå i toget gikk vi for å finne en plass der vi kunne se resten av toget. Etterpå dro vi på besøk til en kamerat. Det ble en sen kveld, men barna koset seg hele dagen.

Thursday, May 16, 2013

Albas nye hatt

 Vi fikk pakke fra Tante, Onkel, Elea og Frida i dag. Der var det pakke til Alba. En fin hatt som Tante May Britt har strikket. Veldig flott. Nå får dere se den på min lille cupcake...



Thursday, May 09, 2013

Mine tre sjarmtroll

Her er de tre i en strikket drakt fra Tante Solveig. De er alle rundt 7 måneder.

Wednesday, May 08, 2013

Vasker bil

 Jeg har jo noen gode hjelpere innemellom. Bilen min er inne på verksted etter at noen kjørte på meg. Før vi leverte den måtte jeg vaske den invendig. Det var jo litt flaut å levere en så møkkete bil. Jeg sa til gutta at siden de er de to største rotkoppene får de hjelpe til også. Vasking av bil er noe av det kjedeligste jeg vet så det er godt å ha selskap.







Monday, May 06, 2013