Wednesday, August 28, 2013

Feiringen av Aspen

 I går feiret vi bursdagen til Aspen. Jeg var å kjøpte kake hos det Danske bakeriet her borte. Gutten hadde ønsket seg sjokolade kake. Vi passet på at han fikk bursdags sang og blåse ut lysene. Han hadde noen kamerater over. Ben og Tim våre naboer som nå har flyttet. De bor nå en 5 minutts kjøretur fra oss. Tucker kom også og han bor tre hus sør for oss. Det var mye løping og hyling og gutta var helt svette når de endelig roet seg ned for å spise kake.

 Her er gjengen med kake og juice boks. Aktivitetene jeg hadde klar om de kjedet seg fikk jeg ikke bruk for. Disse karene klarer fint å underholde seg selv.
 Etter kaken fikk han åpne pakkene sine. Det var noen pakker der som jeg hadde kjøpt inn fra dere der hjemme. Gutten fikk sparkesykkel, et lego sett og en husky bamse. Ellers fikk han mer lego og en rakett som vi skal sende opp i helgen. Gutten var meget fornøyd med dagen.
 Disse bildene ble tatt to dager tidligere. Aspen tok dette bildet av sine søsken.

Tilslutt ville gutta vise frem deres Zombie slott som de hadde bygget selv og var meget stolt av.

Tuesday, August 27, 2013

Aspen 6 år

Hurra for kosegutten vår som fyller 6 år i dag. Det er vanskelig å tro at det nå er 6 år siden, med hast, vi kjørte til sykehuset.  For å så være der i 7 minutter før vi kunne sitte/ligge med Aspen i våre armer. Tiden flyr og nå er han skøyeren vår som liker å lage grimaser.
 Han elsker å dra ut på tur.
 Han syntes det var helt topp den dagen jeg kom hjem med 750 tegne ark.
 Han våkner alltid opp før August og kjeder seg til August våkner.
 Han er en søt liten luring som elsker sine søsken.
Hurra for Aspen og i dag skal vi feire hans bursdag. Han ønsker seg pomme frites til middag, og cupcakes eller sjokolade kake. Vi skal ha et par kamerater over, så planen er at jeg stikker å kjøper Happy meals fra McDonalds, mens de leker. På ønskelisten var det lego, sparke sykkel og maskoten til Universitetet en Husky hund (bamse).Han gleder seg veldig til bursdagen sin, men jeg tror nesten bror gleder seg like mye.