Saturday, December 31, 2011

Godt nytt år

Godt nytt år. Jeg har vært en dålig skriver her i høst, og et av mine nyttårsforsett er å sette inn flere meldinger her i det nye året.

Ellers skal vi ha en rolig feiring her. Skolestart på tirsdag, så det er vel på tide å begynne å tenke på å legge gutta i rett tid, men det blir etter dagen i dag selvfølgelig.

Her er nå bildet vi fikk etter vårt besøk hos nissen. Begge to i nystrikkede gensre fra vår kjære Tante Solveig. De var egentlig pakket inn til jul, men vi fikk lov til å åpne dem tidlig så vi kunne ha de på da vi tok bildet. Vi får alltid kommentarer når de har på seg gensrene sine, og folk kommer alltid bort for å se nærmere på dem. Morrsomt. De var nå fine begge to. Julenissen hadde forresten på seg svarte Uggs i år...

Sunday, December 25, 2011

God Jul

Her er årets julekort produsert av Keith. Vi er jo treige med å sende ut kort, så da er det greit å bruke internett.

God jul til dere alle. Vi skal feire med Svigers. Har hørt at julenissen har vært der, så da regner jeg med at gutta får en koselig jul. De gleder seg iallefall og sovnet sent i kveld.

Saturday, December 17, 2011

Flere bilder fra sommeren

 Her er en liten samling med bilder fra sommeren. Høsten ble litt for travel og jeg har vært sliten. Det ble ikke til at jeg prioriterte så mye skriving her. Bilder ble nå tatt og flere ting skjedde, så jeg kan jo oppsummere litt med bildene som etterhvert kommer. På bilde over hoder gutta på å tegne drager.
 Aspen er i barnehagen og holder på med et prosjekt. Om jeg kommer for å hente han når han holder på må jeg alltid vente.
 Her er barnehagen på vei på tur. De får da på seg grønne t skjorter.
 Tror dette er August som tar selvportrett.
 Kosegutten
 Her er August på besøk hos naboen i nattøy. Han sier her god natt til Bear, katten deres som er 18 år gammel.


 De to bildene over er fra en skyskraper nede i sentrum. De har en liten plass inne i garagen der hunder kan gjøre fra seg. Om du vil bo her må en ha litt penger, og det skjønner en vel når en ser hva en gjør slik at eierene ikke trenger å gå ut om hundene trenger å skvette litt.
 Her er et kjøkken jeg installerete denne sommeren i en annen litt eldre bygård nede i sentrum. 
 Gutta håper toget kommer...

 Et annet kjøkken jeg gjorde i sommer.

 Utsikten fra samme kjøkken.

 August ble med en dag jeg var ferdig, men hadde et møte på jobben.

 Her er nabohuset vårt før det ble revet. Har en liten oppdatering hva som sjer litt nedenfor.
 Gutta har lekt godt ute. De har her bygget et jagerfly.
 Vi fikk besøk av Herve fra Frankerike i sommer også, og her er han med på jobb. Han ble med da vi leide leiebil for å frakte noen hyller til en jobb. August syntes det var gøy å være med også.

 Her er gutta med på en jobb som vi måtte avslutte en lørdag. Etterhvert varmet de og sønnen i huset opp til hverandre og de lekte sammen til vi dro.


 Mer kosegutt.
 Favoritt planten-busken vi har i hagen vår.



 August er fotograf. Jeg og Aspen er modeller
 Aspen tok et bilde også av "the pokey", som er navnet han har på rosenbuskene våre.
 Her er et par bilder av Bonita. Hun er kjælegrisen til en fyr som jobbet på en av jobbene våre i sommer. Grisen lå for det meste ute å purket og sov, og det luktet fjøs i nærheten av grisen. Eieren var stolt av sin kjære, som også hadde kosenavnet som pork chop. August og Aspen fikk være med for å hilse på Bonita også, men de var ikke særlig ivrige på å røre henne. Trygg avstand holdt de, men de ville stå å se på. Aspen drev å tvang meg til å gå for å klappe Bonita.


 Sovedukka vår.



 Det tok en dag, så var huset borte.
 Resten av sommeren så det slik ut hos naboen. Hva som skjer nå i høst og vinter får jeg komme tilbake til i en annen post.

Her er et par bilder av Aspen på vaskeri. Vi hadde ikke varskemarskin før på sensommeren. Nå vasker jeg klær hjemme og det er deilig.

Dette var alt for nå. Jeg får komme med flere oppdateringer fra sommeren, høsten og vinteren siden.