Tuesday, January 01, 2008

GODT NYTT ÅR




Godt nytt år.

I går var vi å feiret dagen sammen med et vennepar. Det er de som er foreldrene til Charlotte, Augusts venninne. Det var flere par der også, to av dem med barn. August var i storform. Han tok en middagslur før vi dro, så jeg var sikker på at han skulle holde seg oppe til midnatt uten problemer. De andre barna ble slått ut en etter en, men August var i toppform hele kvelden. Ingen sure miner der. I dag er han i ok form. Han sov til klokka 2, så det var stille her på morgenen. Nå sitter han å spiser en banan. Jeg tror det er sovetid igjen etterpå han er nemlig litt grinete.
Feiringen i går gikk rolig for seg. Vi spiste god mat, og koste oss. Det er ikke så veldig vanlig å kjøpe fyrverkeri her siden de har offentlig utskytning. I år hadde de tekniske problemer, så det ble noen minutters forsinkelse. Selve utskytningen varte i 8 minutter, med musikk til. Vi så det hele på tven, og det var ganske flott. Etter det var over dro vi hjem.
Aspen hoster litt i dag, så jeg prøver å la han sove mye. I morgen er barnehagen åpen igjen, så jeg tror det blir litt godt for August å komme sammen med vennene sine igjen.
Til helgen skal vi over til Keiths foreldre. Keiths bror, Tom har bursdag. August blir glad for han elsker jo bursdags selskaper.

No comments: