Thursday, September 24, 2009

På tur med Aina: Litt av hvert bilder

Jeg hadde en folder med bilder som vi tok da Aina var her, mest av gutta. De er fra dagene vi var p[ shopping eller i parkene rundt her. Jeg tenkte bare å sette inn en haug av dem her nå. Første bildet er av meg og Aspen. Vi er i en park og slapper av i solen. Tror August var i barnehagen denne dagen.
Litt nord for Seattle ligger noe de kaller et Outlet mall. Det er en samling av butikker som selger overskudds lagrene sine eller fjorårets varer. De har butikker der som Guess, Quick silver, Puma, Juicy cuture, Nike, Calvin klain og andre merke butikker. Varene er satt ned, så en kan gjøre gode kjøp der. Det var gøy å gå rundt der sammen med Aina. Vi var der oppe to ganger og den ene dagen hadde vi August i barnehagen. Aspen fikk belønninger innemellom. Det var en tur i lekebilene de hadde der.
August fikk kjøre når han var med dit også. Det gikk nå med noen mynter på disse stedene.
Meg og Keith. Husker ikke helt hva vi holder på med her.
Her borte blir det litt kjøring innemellom når en er ute på tur. Det er ofte langt mellom stoppestedene. USA er nå veldig tilpasset bilene. Folk elsker bilene sine, og mange sitter en time eller to i trafikken til og fra jobb. Gutta liker seg godt i bilen, men må ha snacks om turen blir for lang.



Vi var i Seattle Akvarium også mens Aina var her. Det var flott der, men Aspen prøvde å stikke av flere ganger. Blide gutter var de og de likte å se på alle fiskene. August ville finne haier.

Her leker de sammen. Dette bildet ble tatt da vi var i dyrehagen.
To slitne gutter

Aspen elsker vann. Det er en skulptur park ikke langt fra der vi bor. Der har de masse skulpturer som spruter vann. Gutta liker være der. På varme dager er det ofte mange andre barn der også.

Wal mart er et slags ikon her borte. Det er en kjempestor butikk som selger mat, klær, kjøkken utstyr og mye annet rart. De er billige, men har litt dårlig rykte. De behandler vist ikke sine ansatte så godt, og de er litt trailer park om dere skjønner hva jeg mener. Uansett den dagen vi var der hadde de en racer bil utenfor, noe August likte godt. Han ville ikke prøve å sitte i den, men ville gjerne at vi skulle ta et bilde av den.


Her er vi på vei inn. De har store handle vogner som dere ser. Her er det plass til et par barn og masse mat.

No comments: