Saturday, January 16, 2010

Slottet

Her er en av julegavene som var veldig populær. Et playmoslott. August hadde ønsket seg et slikt et, og jeg kan fortelle at de begge leker mye med det.
Vi tok ikke et skikkelig bilde av svigermors juletre i år, men dere ser det bak August. Hun hadde et stort et og et mindre et foran. Hun liker å dekorere juletrær. Hun har noen kjempestore kasser fylt av juletrepynt, så hun varierer litt fra år til år.


Jeg spurte August hva som var favorittgaven. Han sa da at han likte alt. Flott liten fyr, som gleder seg utrolig til å bli 5 år.

3 comments:

Anonymous said...

hei,takk for alle bildene du legger inn på bloggen,vi får da se litt hvordan dere har det.kan nok tenke meg at det var mest populært med harde pakker,husker selv da vi var små.vi håper nå at august får feire bursdagen sin her,det er nok den eneste sjanse vi har.du må si til kith at det er det største ønske vi har nå.du og guttene kan da komme tidliger hvist det ikke passer for han a.n.g. jobb og skole.dere får snakke om det så får vi høre senere hva det blir til.spist julemiddag nå.pinnekjøtt.kjøpte for mye til jul men det smaker egentlig bedre nå.ellers er det ikke så mye nytt.espen drar til bergen neste helg så da blir det nå bare oss to .det kommer nok å merkes at han er borte for det blir jo mere liv rundt seg når en er flere.hils.klem fra tante

Aina said...

Åååå, så mange fine innlegg fra jula!!Utrolig kodelig å se hvordan dere har hatt det!!Regner med det var fullt under juletreet med tre små tilstede.....Vi har hatt en kjempefin jul selv. Var hjemme i 6 dager, men skulle ønske at det var så mye lengre.Savner dere masse og håper at dere blir hjemme en stund ifbm bryllup!!Jeg satser på å ta meg en uke ferie da...klem klem:-)

Monica said...

Gleder oss alle mann her også. Gutta var fornøyd med julen og gleder seg allerede til neste år...