Saturday, July 03, 2010

4 Juli feiring

I går var det frigjørings dag her borte. Vi feiret dagen sammen med noen venner. Vi var invitert på grilling. Selv fikk vi beskjed om å ta med pasta salat. Jeg og Keith laget den sammen. Keith fant en oppskrift på internett som skulle være så bra. Vi laget den mens gutta tok en lur. Da vi var ferdige vekket vi dem. August syntes det luktet fælt. Han gikk rundt å var sur og holdt seg for nesen. Salaten var god den, så det var nok gutten som ikke var vant med krydderet i den.

De vil skulle til har Charlotte og Henry to på guttas alder. Et annet par var der med sine to jenter også på guttas alder. Den ene er Zoe, August første kjæreste. De var alle glade for å se hverandre, men August ble litt sjenert da de to jentene åpnet døra og hylte når de så han. August er fortsatt Zoes hjertevenn. Hun har fortalt sin mor at det er han hun skal gifte seg med. Gutten selv har jo hatt to gode venninner etter Zoe, så jeg tror hun har litt konkuranse. Det var også et annet par der de to liker å være onkler. Det var ful fart og masse god mat. Ungene holder jo seg selv med selskap i disse dager, så vi voksne får snakke og kose oss mye nå.

Etter selskapet kjørte vi ned å så på fyverkeriet. Det var like flott som tidligere og gutta koset seg. De sto å hoppet og sprat av glede for vært smell og lysglimt de så.

Under er noen bilder av Aspen når vi var på tur til å hente August en dag. Han liker å gi meg blomster og jeg liker å ta bilder...

No comments: