Monday, November 01, 2010

Bursdagen til Aspen


Nå er jeg komet på etterskudd med bildene mine, som dere kan se. Her feirer vi bursdagen til Aspen, og det begynne å bli en stund siden. Det var jo før vårt Norgesbesøk.

Uansett her er en kort oppsummering fra hans feiring. På selve bursdagen, som var på en fredag, dro vi til Snoose junction. Dette er for tiden vår favoritt når det kommer til Pizza. Guttene liker dette stedet også siden de har lekekrok og pin ball bord. Vi dro ut med nabofamilien. Benjamin er jo bestekompisen til våre to. Aspen ville bare ha cupcake. Det er alt han sier hvis vi spørr han hva han liker eller ønsker seg for tiden. Cupcake, så da måtte han få det. Etter at Pizzaen var spist opp dro vi frem medbragte Cupcakes. Keith hadde ordnet så Aspen fikk et lys, så sang vi bursdags sangen for han. Dere kan se at han var meget fornøyd.

Vi feriret bursdagen til Aspen på lørdagen også med Nana og Grandpa. Bildene der ble så mørke at vi dropper dem, men vi var på The old Spaghetti factory den kvelden. En amerikanisert pasta resturang med høyt lydnivå og ganske rask service, så yppelig for barn. De får fargeblyanter og tegneark, så de trøyer seg godt der. Det ble nå cupcakes for gogutten der også ved siden av pakker og bursdags sang fra de som jobber der.

Resten av feiringa tok vi da vi fikk Norgesbesøk. Gutten fikk dermed feire dagen sin tre ganger.

Jeg skal legge inn våre Halloweenbilder, så snart håper jeg på en oppdatering der også.


No comments: