Tuesday, August 23, 2011

Vi har besøk

 I sommer har vi hatt det utrolig travelt. Jobbet masse. Vi har også hatt en del besøk. Vi har hatt besøk av en av våre Franske venner Herve. Ved siden av dette har Jim, Keiths Navy kompis (var også Keiths forlover) jobbet hos oss i sommer. Siden han ikke bor i Seattle har han pendlet litt. Når han er her har vi ordnet en liten krok der han camper. Denne uken har han med seg sin datter, Rain, som er 3 uker eldre enn August. Hun og gutta fant tonen fort, så de er nå alle bestevenner. I går var vi ute å spiste frossen youghurt etter middag.
 De koste seg masse. Akkurat nå sitter jeg å skriver. Aspen er i barnehagen og Rain og August har laget telt av tepper og stoler. De ligger inne der med lommelykt og forteller spøkelse historier til hverandre.
 Herve la igjen sin hatt da han dro. Han hadde invistert i litt for mange par sko og bukser da han var her, så han hadde ikke plass. Hatten ble funnet av Aspen og han synes tydligvis at den er helt topp. Han hadde på seg den i hele går, til og med i barnehagen. Han tok den av da vi gikk inn i barehagen på morgenen, men da jeg hentet han var hatten på. I dag hadde han den også da vi dro til barnehagen. Han er nok den kuleste ungen der.

 August har mistet sin første tann også. Den falt ut helt av seg selv forrige Tirsdag. Han fortalte at den var løs på formiddagen. Vi fikk kjenne på den. Vi hadde en fest for de som bor i gata vår en årlig tradisjon hos en av våre naboer. Etter at festen var over gikk gutta opp til Bens hus. Da jeg kom for å hente de var tannen ute.

Her borte kommer tannfeen på natten når ungene sover. De legger tannen under hodeputen sin og når de våkner om morgenen ligger det penger der. Vi har går ikke rundt med så mange kontanter, så vi var ikke veldig forberet. Keith hadde et par Norske 20 kroninger. Hn polerte dem så de var blanke. De ble lagt under puta. Keith hadde tenkt at de kunne gå til en "bank" å bytte dem til dollar. August hadde andre planer. Han likte gullmyntene sine så godt at han ikke ville bytte dem bort. Han gikk rundt hele dagen og viste alle han møtte sine mynter og sitt tannløse smil.
Ute å gjør litt hagearbeid

No comments: