Wednesday, February 13, 2013

Happy Valentines day

 Her er vi en liten tur på universitetet. Keith var en tur på biblioteket, så jeg tok barna med på en liten runde på campus. Det var fint vær, så vi koset oss alle mann.



Ellers kan jeg fortelle at gutta gleder seg til i morgen. Det er valentines day. Vi var å skaffet kort som de skal dele ut i klassen. Vi gikk til annskaffelse av disse kortene i siste liten. Det betyr at utvalget ikke var så bra, men gutta fant en pakke hver og var fornøyde. De har nemlig pakker med små kort som er beregnet til en skoleklasse. August fant en med små tatoveringer og Aspen fant en med 3D kort.
Etter middagen i dag satte de seg ned for å signere alle kortene. De var veldig flinke og fokuserte. Begge to skal ha feiringer i klasserommet. De har midt vinter ferie her nå så i morgen slutter de tidlig på skolen, så har de fri på fredag og mandag. Deilig for dem. Keiths foreldre kommer over på lørdagen så gutta skal ligge sammen med dem på hotell nede i sentrum lørdag og søndag. Hotellet har svømmebasseng og de er flinke til å ta med gutta for å leke i bassenget. Masse  å se frem til for de to gutta.

No comments: