Saturday, January 25, 2014

Vinter i Seattle

Vinteren i Seattle er som regel veldig kort. Denne vinteren kom siste skoledag før jul. Gutta våknet til et litt tynt, men hvitt teppe utenfor. Et hullete teppe. De var i fyr og flamme og ville ut med en gang. Jeg logget meg på dataen for å se om snøen hadde påvirket skoledagen, og det hadde den selvfølgelig. Her borte her de ikke mange brøytebiler så skolestarten var utsatt med to timer. Da var det bare å kle opp gutta i det vi hadde av vintertøy. Votter, lue og skjerf har vi, og vinterjakker. Det er jo litt mer skrøpelig med resten. Aspen kom heldigst ut av det siden han fikk arvet både vinterbukse og vinter sko fra August. August tok på regnbuksa utenpå strømpebukser. Han syntes det var greit. Alt vi hadde av sko var joggeskoene, men det fungerer jo når det ikke er så veldig kaldt.
 Det ble laget et snømann og litt snøballer. Da var nå omtrent all snøen i hagen vår brukt opp.

 Alba var passelig fornøyd. Dette var hennes første møte med snø. Hun hadde forresten vinterutstyret i orden.


 Snømannen som kom opp. Gutta var meget fornøyde.

Etter å ha hatt litt snøball krig og slikt kom de inn og vi dro til skolen. Dette var siste skoledag før jul så de sluttet en time tidligere også denne dagen. Det ble bare halv dag på dem, men de ville på skolen siden begge klassene hadde avslutninger. Det var mildt resten av dagen, så når de kom hjem fra skolen 3 timer senere var snømannen smeltet ned til en hvit klump. Dette var vinteren i Seattle denne sesongen.

I dag var gutta ute i solen og vi så våre første innsekter, så våren er her nå. Det har allerede begynt å blomstret også. Da blir det ikke invistert i mer vinterklær i år heller.

1 comment:

Anonymous said...

Hei.takk for mange fine bilder du deler med oss. Her er ikke mye vinter,er glad for en grønn vinter. Da Eline var he raket vi på gresset med rompebrett,fikk litt fart på det for marka er frossen. Ellers alt bra. her. Klem fra tante