Thursday, August 14, 2008

Tom og Esters bryllup




Guttene i sine nye dresser. De ser nå litt småvoksne ut i dem. August var ikke så veldig villig til å ta den på, men jeg klarte å overtale han.





Tok disse bildene mens gutta ventet på å få gå ned midtgangen. August og Aspen var sammen med en av Esters tantebarn ringbærere. Ideen var at Aspen skulle sitte i vogna med en pute hvor ringene var festet. August og hans nye kamerat dro vogna ned til alteret. Jobben klarte de kjempeflott. August ville nå helst dra vogna selv, men tillot tilslutt et sammarbeid.




Etter at guttene jobbet seg opp til alteret kom brudepikene. De hadde roseblader som de strødde mens de jobbet seg nedover. Disse to jentene er også nieser av Ester.





I USA er de nå vanlig med flere forlovere. Bridesmaids. Ester hadde sine søstre, og to av hennes beste venninner. Hun hadde nå egentlig ikke planer om å ha så mange siden hun mest lyst på et lite bryllup, men Tom fikk viljen sin. De hadde vel rundt 250 gjester tipper jeg. Vielsen og bryllupsfesten hadde de i Keiths foreldres hage. Keiths mor har nå jobbet mye i årene frem mot denne dagen. De hadde nemlig avlyst bryllupet to år på rad, så hun har hatt god tid.




Jeg avslutter her i dag med et bilde av Tom, brudgommen. Han har nettopp sett sin utvalgte. Han har ikke sett kjolen, så han er tydelig fornøyd. Dere får vente til neste gang, så setter jeg inn noen bilder av bruden.

No comments: