Wednesday, December 24, 2008

God jul



God jul til dere alle. Her er et lite bilde fra vårt møte med julenissen. Vi var hos han for noen dager siden. Det var temmelig morrsomt. Det har jo snødd i flere dager her, så folk satt heller hjemme enn var ute på tur. Det passet oss bra. Vi var nede i sentrum på en søndag. Vanligvis er søndagene dagene med den lengste køen for å se julenissen, men på denne snødagen var det nesten ingen der. Flott for oss. Vi skrev oss inn og ventet på tur. Da vi kom inn til julenissen sa vi hei, og det første August spurte om var hvor reinsdyrene hans var. Julenissen svarte at de var oppe på taket og spiste epler og gullerøtter. Julenissen spurte så hva August ønsket seg til jul. August svarte et fly. Nissen spurte hva mer han ønsket seg og August svarte et helekopter for han, og pekte på Aspen. Nissen spurte hva han skulle ta med til pappa. Etter litt betenkningstid fortalte han at pappa ville ha et juletre. Nissen spurte også om mamma, og August svarte at jeg ønsket meg månen.

Aspen sto hele tiden og betraktet dette temmelig skeptisk så det sier seg selv at det ble hylig så fort han kom i nærheten av julenissen. Bilde ble det nå allikevel.

Skal nå begynne å lage julematen vår. Det blir koselig. Stor klem fra oss alle her i Seattle. Vi savner dere alle.

2 comments:

Anonymous said...

god jul til dere alle.tusen takk for gaven.en merkelig jul.i år ble det frank som dro til furuhaugen,ellers har jo de bestandig vært her på formmiddagen.ellers så var det vanlig julemiddag og tilbehør.kos dere.klem fra tante

Anonymous said...

God Jul! Can you believe this weather? I hope we see you at our New Years Eve dinner. We are making Krumkake for dessert.