Thursday, February 12, 2009

Gjensyn med Tante Solveigs Elias genser




Er han ikke fin i Elias genseren?? August brukte denne rundt den tiden Aspen ble født. Trist at de vokser så fort. For dere som begynner å bli lei å se han i den grønne og stripete lua men ører på kan jeg fortelle at det er den eneste lua han vil ha på seg. Jeg prøvde å forandre det litt her om dagen siden jeg fikk en ny lue, men han er lite villig til forandring på den fronten. Han grein og sutret og dro av seg lua.

Her har vi hatt noen kalde dager, men solen er tilbake. Det er vel 8 grader nå, så vi får håpe at det holder seg slikt fremover. Det er jo koseligere med litt sol når en må henge rundt på lekeplasser. Aspen forlanger jo å leke litt.



Må gå en ny dag har startet.

1 comment:

Anonymous said...

hei.rart å se at aspen har den genseren,han er større enn august var.syns det ikke er så lenge siden jeg strikket den.har strikket dress til elea,holder på med lua.har desainet en kjole å ha ha,skal sende bilde på mobil til deg,ellers er det full vinter her,sikkert en halv meter snø.i morgen drar vi til bergen ha ha,sender bilde til deg.klem fra tante