Thursday, June 25, 2009

Bursdagsfest hos Chucky Cheeses

Her er logoen, og Chucky Cheeses selv


Noen dager før Augusts bursdag var vi invitert på en bursdagsfest til en gutt som er like gammel som August. De skulle feire selskapet hos Chucky Cheeses. Det er en kjede som serverer fast food (masse burger, fries, løkringer og andre "gi meg hjerteinnfark mat"). De har også et stort utvalg videospill for barn. Dette var vårt første besøk her, og nå skal jeg prøve å formidle erfaringen videre.


August syntes vi var veldig treige med å komme oss inn i lokalet. Keith måtte ta en telefon først. De hadde på seg nye t skjorter, som vi har fått fra besteforeldre i Norge. Vi ba August passe på Aspen, og han gjorde en utmerket jobb.





Det første vi gjorde da vi kom dit var å spise litt mat, så begynte morroa for gutta. Det er hengt mange tv skjermer rundt i lokalet, og de har en scene der ungene kan gå og så er de på skjermene. Det var veldig morrsomt for våre små. De var litt sjenerte, men etterhvert danset de rundt. Problemet var jo at når en danset så fikk en ikke sett seg selv.



Aspen var ikke helt fornøyd med alle video spillene. Det ble ofte litt for skummelt. Det var derfor godt at bror var med på mange av dem. Her kjører de jeep. Den hoppet rundt med store bevegelser, så Aspen ville av fort. Vi fikk nå knipset et bilde før det skjedde.


Her rir August...

...og her er hva han ser på-

Det var mange slike spill hvor en er delvis aktiv. Han styrer hesten og hesten avlyder på skjermen Slik var det med bade motorsykkelene og bilene han kjørte.


Gutten vår liker motorsykkler, og Aspen syntes det var greit å sitte på


Tilslutt har jeg noen bilder der gutta fikk slått fra seg. Den likte de begge to. Selv spilte jeg og Keith air hockey. Vi ble litt for ivrige så pucken fløy veggemellom. Vi fant ut at det var best å overlate spillet til våre poder før vi skadet noen.

No comments: