Wednesday, June 24, 2009

Nesten båt tur


Båten til Ketihs foreldre (har ingen aning hvor mange fot)

Omtrent en uke før 17 Mai, kom Keiths foreldre over med båten sin. Jeg har hatt disse bildene liggende å vente på å bli satt inn her. Litt treig kanskje???

De kom over på en søndag. Vi spiste middag sammen, så tok jeg gutta ned på frokost på mandagen. Keith kom også, og spiste sammen med oss, før han dro tilbake på jobb. Søndagen kom også Tom og Ester over, og vi var alle ute å spiste etter å ha slappet av på båten litt. Vi hadde fint vær, men dette var før sommervarmen slo til for fult.

August ble med besteforeldrene på båten og hadde hans første overnatting alene sammen med Grandpa og nana. Onkel Tom skulle til Seattle dagen etter, så da ble August med han tilbake. Det var litt rart å vinke farvel til gutten, men han var veldig ivrig selv.

Senere på kvelden fikk vi telefon (klokka var vel mellom 10 og 11). Da skulle de ligge i senga å se på film. August lå mellom besteforeldrene. Ginny fortalte at de skulle sette på en film og så sovnet sikkert August før den var ferdig. Keith og jeg lo godt da vi la på røret. Når en setter på film til den gutten sovner han garantert ikke. Grandpa sovnet først, mens Nana dubbet litt av under filmen. Før han sovnet ble han spurt om han ville gå å legge seg i sengen de hadde ordnet, men han satte sine store blå i sin bestemor og sa at han ville sove i deres seng. Det fikk han da lov til. Det ble ikke mye soving på besteforeldrene den natten, for Augsut beveger seg veldig veldig mye gjennom natten. Han ligger som en propell. De rettet han opp flere ganger, men ikke før de hadde sovnet igjen lå gutten på tvers i sengen. Hodet inn i ryggen på Grandpa og føttene drev å sparket Nana. Tror nok de har lært leksa si nå.
Dagen etter ble han hentet av onkel Tom, som var veldig sjalu på at August var hos dem. Han trodde ikke gutten var klar for overnattinger ennda. Jeg har fortalt at det er bare å si ifra, så kommer Augsut til dem også. Jeg hentet Augsut på ferga, og han var klar til å dra tilbake igjen.

Her er noen bilder fra båten.




Ginny (Nana)



Tom og Ester




Gutten skal nå ha alt...



For dere som liker båter, så tok jeg noen bilder av båtene som lå rundt oss. Det blir liksom litt småbåthavna på steroider.





No comments: