Friday, August 28, 2009

Aspens bursdagsfeiring

I går hadde Aspen bursdag, og vi måtte Keiths familie på en resturang som heter Rain forest cafe. Stedet har mange mekaniske dyr som rører på seg, og en sitter som om man er i en jungel. Det er dyrelyder rundt en og sommerfugler og andre dyr som beveger seg. Store akvarium har de også. Keiths far liker å ta med gutta dit for å se reaksjonene deres på ting. Maten som serveres er nå sånn passe. Dyr junk mat. Det er masse fritert mat som er ganske overpriset, men ungene liker det. August hadde Macaroni og Cheese (pasta og ostesaus). Aspen spiste litt av hvert fra alles tallerkener. Gutta fikk masse oppmerksomhet og ballonger. De var veldig fornøyde. Vi gikk rundt å tittet på dyrene innemellom også. De var begge litt redde for enkelte dyr slik som gorillaene. De så skumle ut og hyler høyt innemellom. Her kommer bilder fra vår bursdagsfeiring.
Denne karen henger rett over inngansdøra.

Her er krokodillen som også ønsker alle velkommen.



Aspen likte fiskene best.
Her er gjestene våre. Begge besteforeldrene. Onkel Tom og Tante Ester. Esters bror og kjæreste kom også.
Stemningsbilde fra jungelen

Her titter de på krokodillen
Vi har nettopp satt oss ned og jungeldyrene begynner plutselig å hyle. Aspen ble redd og spratt rett opp i Keiths armer.
Han roet seg litt ned, men satt for det meste på pappas fang resten av kvelden.

Bursdagskaka hans denne gangen ble en vulkan. Det er sjokolade fudge, kremfløte og is. Det var stjerneskudd på toppen. Hele betjenings kom over sammen med kaka og sang bursdags sangen.






Pakker var det også. August var veldig ivrig på å hjelpe til også.




Her var favoritt leken som kom ut av den grønne pakken. En fjernstyrt bil som begge gutta fortsatt krangler om.



Så er kvelden over, og vi er på vei hjem igjen.

No comments: