Tuesday, December 29, 2009

God Jul

En litt forsinket julehilsen fra oss her i Seattle. Her borte er nå julen over siden den varer bare en dag. Det er utrolig trist. Alle er tilbake i jobb, og nå er det nyttårsaften som planlegges. Vi skal nå ha juletreet oppe litt til, og prøver å forlenge romjulen litt, men vi er nå i full jobb vi også.

I år som i fjor måtte vi ta bilde sammen med julenissen. I år kledde jeg gutta opp i bunadene sine, som de passer ennda. Vi fikk masse oppmerksomhet der vi ventet i køen. De var nå så fine. Da de kom på fanget til nissen ville ingen av dem smile. Vi slapp nå grinebilde i år. Aspen var alvorlig og August bare beit seg i leppene. De skulle jo si så mye til nissen, men ble litt stum foran mannen.

2 comments:

Anonymous said...

hei god jul til dere og tusen takk for pakkene.alt henger på treet.vi har hadd ei koslig jul med alle sammen hjemme.nå er det bare vi og guttene.nyttårsaften er ikke bestemt ennå,vi snakket tidligere å dra til trondheim i leiligheta men har ikke bestemt oss ennå.er invitert til dine foreldre å men espen håper nok at vi drar.skal ha kompis hjem til seg da.marius skal hvistnok være sammen med susanne.ellers så har vi vinter her nå .passer meg dårlig den snøen.håper genserene passet,utolig at august nytter bunaden ennå,ser at aspen har den kjøpte.de er virkelig fine gutter og blir bare mer og mer lik hverandre.gleder meg mye til dere kommer.håper dere kommer så tidlig så vi også får feire en bursdag med august.skal hilse herfra og hils du også.klem fra tante

May-Britt said...

Heisann og tusen takk for julegavene. Vi begynner å få et fint juletre nå og ser for oss at tilslutt skal vi bare ha amerikansk julepynt;-)Det blir det tøffeste treet! Ikke noe matchende kuler her i gården. Kjolen til Elea var kjempe fin, hun fikk mange fine gaver da. Skjønte ikke all verden, men var mere med enn jeg hadde forventet.
Elea har også fått fin strikket bunad av tante Solveig, den er bare nydelig. Gleder meg til hun skal ha den på. Vi skal få tatt bilde en dag så du får sett. Bildene du sendte av guttene ble bra, nå henger de alle tre på hedersplass på kjøkkenet i Furuhaugen:-) Håper dere har hatt en fin jul. klem