Monday, March 01, 2010

Parktur i Ravenna

Et fantastisk tre som ungene bare elsker.


Her er noen flere bilder fra uken da August var hjemme med øyebetennelse. Ikke rart at han koste seg. Han liker jo å klatre i trær, så jeg måtte ta han med til dette som jeg og Aspen oppdaget i en lekeplass vi innemellom vanker i. Alle ungene elsker dette treet, og det er alltid noen å klatrer her. I dag var det oss.

Vi var nå heldig med været denne uka også. Hadde bare en dag med skikkelig regn. Den dagen tok vi oss en tur til REI. Dette er en kjempestor sportsbutikk som har en stor krok for unger. Der har de et stort tre som ungene kan klatre opp i og det treet har både hytte og sklie. Vi får ta med oss kamera dit neste gang. Der er det nå alltid en haug med unger på en regntung dag og full fart.

Ellers har jeg en liten husoppdatering. Vi har hatt vannlekarsje igjen, og på fredag kommer det en som skal fikse det. Etter at det er ordnet skal gipsplatene i taket opp igjen. Vi har fått ordnet alle veggene nå så det føles mer som et hus en kan bo i nå. Gulvet er neste prosjekt.

1 comment:

Anonymous said...

hei.kan forstå at dette treet er populær,et skikkelig klatre tre.alt ok her.forsatt vinter og jeg er lut lei av denne sneen.godt å høre at det er framdrift med huset,synd med lekasjen.vi hadde det på vaskerommet på lørdag.vannet frøs tidligere en kuldedag og da det åpnets sprakk røret.frank fikk en kompis å komme som er rørlegger.glad vi var hjemme da dette skjedde.