Thursday, June 17, 2010

Graduation 2010


Det ble spilt musikk når ungene kom ut i sine kapper.

August hadde avslutning i barnehagen. Resten av sommeren skal han være sammen med de større barna og ha Summer camp. Til høsten begynner han på skolen. Det første året er kalt Kindergarden. Tror det året er mer å lære gjennom lek og prøve å få barna i klassen mer på samme nivå før de begynner i første klasse. Det blir nå et stort skritt for August siden han skal begynne på ny skole. Her er noen bilder fra den ofisielle avslutningen i barnehagen.
De gikk foran å satte seg fint ned på stolene som var satt frem.
Hovedlærerene deres ønsket oss velkommen og fortalte oss hvor flotte alle er. Etterpå fikk de alle en diplom og lærerene forklrte litt om hver enkelt elev og hvilken rolle de har i gruppen. August er Cool as a cucumber. Vi fikk fortalt at han aldri gråter og han er en kul fyr.

De fikk diplomer og her er gutten sammen med lærerene sine Brandon og Anna.
Til slutt et flott bilde var vår lille gutt som blir større og større for hver dag som går. Gratulerer med dagen din gutte.

Etter den flotte og søte sermonien sang ungene et par sanger. Etter underholdningen hadde vi mat og drikke. Alle koste oss litt sammen før vi gikk hjem. Jeg tror Aspen koste seg mest for jeg tror han lurte seg bort å spiste masse småkaker uten at vi så han.

3 comments:

Anonymous said...

hei.først får vi gratulere august.stor flott gutt,og gratulere kjære foreldre med gutten.rart å tenke på at han er blitt så stor.ser at aspen fikk koset seg og det var bra når storebror fikk så mye oppmerksomhet.klem fra tante

Aina said...

Hei!!Så herlige bilder!!Dette er virkelig mitt bilde av USA, men trodde det bare var slik når de ble eldre....Nydelig gutt som har blitt stor!!:o)klem

Monica said...

Det var skikkelig koselig og jeg tror ungene følte seg litt store også der de satt.