Friday, November 12, 2010

Referat fra Aspens foreldrekonferanse


Vi har hatt foreldrekonferanse på barnehagen til Aspen. Det er jo litt gøy å få vite hvordan han er uten oss tilstede. Vi fikk høre at han er en fin type. Han er ikke den som starter bråk, men blir gjerne med om andre er i gang. De har ikke lov til å løpe og hærje inne, og Aspen bruker ikke å starte leven, men synes det er veldig gøy når noen gjør det. Han er dermed fort en av dem.

Han er ikke brutal heller, men veldig sterk siden han er en stor gutt. Det er mange mini unger i barnehagen hans skjønner dere. Om en av den kommer for å ta ifra gutten min leker eller knuffer borti han skubber han dem unna. Disse småttisene flyr dermed fort unna og ender opp på ryggen i gulvet. Det er godt at han er en mild type og ikke veldig agressiv for da hadde vil vel fått hørt det tenker jeg.

Etter felles stundene har de stasjoner rundt i barnehagen hvor de setter ut forskjellige aktiviteter. Slik som å leke med dokker, hus, biler, purslespill, maling osv. Aspen bruker ofte å ende opp på bordet der det er maling eller tegning. Han bruker å site lengre enn de andre ungene og der de andre bruker en farge og er ferdig tar han seg tid til å bruke mange farger. Han er veldig tålmodig når det kommer til sin kunst.

Han er også flink til å telle. Han teller nå til 11. Tanten viste meg også noen små kruseduller som hun fortalte meg var et tegn på tidlig bokstavskriving. Han ser jo hva Augsut driver med og alt August gjør er jo det han skal gjøre også.

Ellers når de er ute er han alltid på en sparkesykkel og hans språk har begynt å bli bedre. Han rekker opp hånden i felles møtet og er en del av gjengen. Han snakker ikke så mye til sine kamerater, så de jobber med den saken.


Fingutten
Her er vi på besøk til Jonas. Dette er fra tidlig sommer.


Dette er gruppa til Aspen fra i sommer ute på tur. Nesten alle ungene her er nå i 4 års gruppa unntatt Aspen og ei av jentene.
Kunstneren min.



Han er nå flink til å være bare litt over 3 år. Jeg blir jo litt stolt av gutten.



Avslutter i dag med et par sovebilder av gutten. Han er jo søt med rompa opp. Snart vokser han meg sikkert over hodet til en rebell tenåring. Sukk....

4 comments:

Anonymous said...

hei.må bare si at den gutten er flink til å tegne.barn i første klassen har ikke klart dette.tror det blir en stor kunstner av han.i dag har vi vært i selskap hos din bror,elea var i farta hele tiden.litt av ei skravlebøtte.hun sier mange ord og det kommer setninger også.forstår mye av det hun sier ,hun er flink,hun er da ikke to år ennå.ellers alt bra her.hils. klem fra tante

Anonymous said...

hallo

Anonymous said...

Hei på dere.
Bestemor håper at Aspen fortsatt blir den milde gode gutten som han var i høst.Selvfølgelig må ingen ødelegge det han tegner eller bygger. Mulig han blir mest lik sin mamma som tegnet og bygget lego fra hun var 2 år.
I dag møtte vi en gutt på Futura som er like gammel som August. Hans mamma delte rom med deg på føden . Regner med du da vet hva hun heter. Jeg vet du jobber i dag. Ringer i morgen kveld.
Mamma

Anonymous said...

Der Aspen ligger og sover.Har dere malt vinduskarmene hvite??
Beste