Wednesday, February 16, 2011

Lapp fra skolen

August har blitt sendt til kontoret for første gang. Dette er på en måte steget før en blir sendt til rektor. Han og to andre gutter hadde drevet å dyttet hverandre i timen, så ramlet de om hverandre. Da læreren konfronterte dem skylte de alle på hverandre. Læreren hadde sett episoden og siden de i tillegg ikke snakket sant ble de sendt til kontoret. Der hadde de i steden for å være alvorlig sittet å tullet og ledd. De fikk derfor ikke delta i en bursdagsfeiring i klassen og fikk i steden lapp med seg hjem.
Keith tok opp temaet og August prøvde fortsatt å vri seg unna, men tilsto etterhvert sin del av oppstyret. Vi har jo tidligere fått høre at August ikke er den som starter trøbbel, men han er lett til å henge seg med. Vi fortalte han at selv om han ikke begynner slike ting kommer en i trøbbel om en er med på det eller lyver, og da går en glipp av bursdagsfeiringer med cupcakes.

2 comments:

Anonymous said...

hei.må dra litt på smilebåndet etter å ha lest dette.har frank levd har han sagt: gutter er gutter.august forstår nok her etter å snakke sant og ikke tulle mere på skolen.straffen var sikkert hard til han når han ikke fikk være med på selskapet.

Monica said...

Gutter er gutter. Det har nok du og Frank lang erfaring med. Tror August syntes det var urettferdig å ikke få feire bursdag. Jeg dro på smilebåndet selv, så Keith måtte ta seg av denne saken. Jeg passet på at August ikke så meg for da hadde han ikke tatt saken alvorlig.