Tuesday, February 22, 2011

På tur til skolen

 Her er noen bilder jeg tok på vei til skolen. Gutta finner nå på så mye tull, så her om dagen lekte de at de var fugler. Augsut hadde hatt en bursdagsfeiring på skolen og de hadde fått party hatter. August passer alltid på å ta med slike ting hjem til Aspen også, så lillebror fikk party hatt også. Hattene var nebbene til fuglene, så slik gikk de hele veien opp til skolen. Aspen fant også en kongle på veien som han tok med til barnehagen. De har en natur kurv der, og Aspen er veldig flink til å ta med kongler, så han å fyller den opp.

 Her kommer noen bilder fra en annen dag på vei til skolen. August er litt skuffet over at han ikke har skolebuss. De har en gående skolebuss som kommer nær der vi bor. Det er da noen foreldre som har en fast rute de går og plukker da unger opp på vei til skolen. Det er nå nærmest August kvalifiserer til en skolebuss siden vi bor såpass nærme skolen.


På bildene ser det ut til at jeg har noen fine morgenfugler, men det er de jo ikke. Turen til skolen er ofte alt for lang for tre grettne kropper...

No comments: