Friday, April 22, 2011

Endelig fredag

 Travel uke igjen. Det er en del å gjøre når våren kommer og gutta blir mer aktive. Vi har to T-ball kamper i uka. August liker det veldig godt. Laget har blitt litt flinkere. De skjønner litt mer av reglene og vet hvor de skal løpe etter å ha slått ballen. Det oppstår nå en del komikk i spillet fortsatt. August fikk en ball mitt i hodet sist, det var godt han hadde hjelm. Ben (nabo gutten) fikk en fot i fjeset, så han var ikke like heldig. Spillerene har nemlig funnet ut at det blir litt mer å gjøre om hele laget springer etter ballen når den blir slått ut på banen. Den første spilleren som når ballen slenger seg over den og så slenger resten av laget seg oppå også. Lurer på om de har sett litt for mye Amerikansk fotball. Baseball og T-ball er jo en ikke kroppskontakt sport. Det var under en av disse dogpile (som de kalles her) at Ben fikk en sko i fjeset. Trenerene har jobbet med å få slutt på dette, og det så faktisk ut at det var litt mer kontroll under det under sist kamp. Det hjelper jo at trenerene står ute på banen og roper stopp når de ser at gutta er på vei til ballen.
 Her er det August som slår ballen.
 Vi har hatt noen fine dager i det siste, så jeg og August var på en lekeplass her om dagen. August har hatt Spring break denne uka. Han har derfor vært med Keith på skolen de dagene jeg jobbet. Det er nå bare snakk om en time tre ganger denne uka. Han hadde med seg sin lille dvd spiller, så gutten koset seg. Han lurte også med pappaen på McDonalds for en Happy meal. Det er jo genialt for da får han jo en leke sammen med maten også.
 På denne lekeplassen har de en Zip line (vet ikke hva de kaller det på Norsk). August elsker å gå fort på den. Mye hyling og latter.

 Her er et bilde fra forrige fredag. Vi har nemlig en familietradisjon. Pizza Fredag. Hver fredag er vi å spiser Pizza. Denne plassen (over) kalles Mod Pizza og er veldig god. Når vi ikke er der er vi på en annen favoritt Snoose Junction.
 Vi fikk også pakke fra Tante Solveig her om dagen. Det var nå gutta som fikk pakke. Meget populært. Der var det leker og gotteri. Lego er jo en av favorittene i disse dager og det ble ikke mindre populært med ninjaer fra norge.
 Her er Augsut en ettermiddag jeg og han spilte fotball. Vi må jo finne på ting når det er skolefri. Han liker fotball godt, så når T-ball sesongen er over får vi se om vi finner et lag til han.

Aspen, stakkars liker ikke like godt at August får være hjemme når han må på skolen. Han har derfor vært litt irritert på morgenene. Det hjelper når han får frokost blanding med masse sukker i...

 Forrige helg laget jeg lunsj til gutta og naboen, Ben. De koste seg ute og jeg fikk høre flere ganger at jeg lager den beste maten. Ristet brød med sjokoladepålegg, bananer, jordbær og sjokolademelk.

Her er poden selv ute på tur.
I morgen kommer påskeharen hit. Det er meldt godvær, så jeg har invitert nabogutta hit for å finne eggene som haren har gjemt i hagen vår. Kommer nok bilder over helga tenker jeg.

No comments: