Thursday, May 03, 2012

På jobb besøk


 For nå to uker siden, sa August hadde skolefri dro vi på utflunkt. Ikke så spennende destinasjon, siden vi dro til en jobb hvor vi har snekkere. Det som var mest spennende var jo reisen din. Vi må kjøre nordover og ta en ferge over til Whidbey Island. Gutta elsker å ta ferge så de var selvfølgelig med. Det var en litt grå og vindfull dag, men som dere ser gjorde ikke det så mye.
  
Disse fergene er ganske store, så det er mye rom for guttene å utforske. Jeg fant dette bildet på nett. De to første vindusrekkene fra vannet er hvor bilene parkerer. Neste rekke er hvor setene, cafeen osv er. Det er også sitteplasser på toppen. 




 Etter fergeturen dro vi rett for å besøke jobben. Bildet over viser huset vi jobber i. Rettere sagt hvor vi har tre snekkere jobbe.Under er noen bilder fra jobben. Det er nå ikke så mye å se siden den ikke er ferdig. I dag har vi fortsatt to snekkere jobbe der oppe.
Først har vi et bilde fra bak inngangen. Der de har en benksom var litt fin. Vinduene på ytterdøra er tapet siden de holder på å male. Bildet over er fra kjøkkenet. Det skal selvfølgelig ha et malings strøk også.
 Her er gangen fra vaskerommet ned mot hovedinngangen.
 Her er Collin og Keith. Collin er vår prosjekt ansvarlig på denne jobben.
Her er Erik og Robert som legger flotte taklister. Crown molding, som det heter her borte.
 Etter vårt møte og gjennomgang av prosjektet tok jeg og gutta med til et lite hus-hytte, som vi leide for våre snekkere. Det er jo en ganske lang vei om en skal kjøre hver dag. De jobber derfor fire 10 timers dager, og tar fri på fredagene. Det har fungert bra for alle partene. Vi gjorde byggeren vi jobbet for at husleien ble inkludert i vårt bud, og det gikk de med på. Jeg fant denne hytta som ligger ved strandkanten, og de dagene det ikke var så kaldt som da vi var der har Snekkerene kost seg med solnedgang og en øl etter en lang arbeidsdag. Jeg har litt inntrykk at de som bodde her har kost seg litt med å ha noen dager hjemmefra. Det går jo bra så lenge det ikke skjer så ofte, og det hjelper vel litt å finne et sted med utsikt mot havet. De har jo ikke det i byen...

Etter å ha sett alt bestemte vi oss for å bare dra hjem igjen. Vi hadde jo håpet på fint vær slik at vi kunne finne på noe mer gøy, men gutta var fornøyde med en fergetur til.

No comments: