Wednesday, July 04, 2012

Avslutninger

 Når sommeren kommer har vi ulike avslutninger vi må dra på. I år hadde vi en for Aspen siden han skal begynne på skolen til høsten. Barnehagen hans hadde en liten sammenkomst der avgangselevene (Aspen) inkludert fikk diplom. Over er et bilde av Aspen og Ellie. Det er hun som er Aspens aller beste venn. Bare synd at de bor et stykke fra hverandre, og skal gå på forskjellige skoler til høsten.
 Gruppen sang en sang for oss foreldre også.


 Aspen var litt usikker på teksten og armbevegelsene, så han så litt bekymret ut der han satt. Han tittet over på en av tantene for å prøve å henge med. Bekymringen gikk over og vi fikk smil så fort sangen var over.
 Før kakespising passet pappa på at hendene ble vasket.
August koser seg med kake.
 Noen dager senere var det ny avslutning. Denne gangen for alle første klassingene. De hadde arrangert grillfest på en strand. Gutta koset seg mye her. August sprang sammen med kameratene, men tok seg til til meg og Aspen innemellom også.

 Her er et par bilder fra lekeplassen. Stranden her heter Golden garden, og vi liker å dra hit mye. De har siden forrige sommer utvidet lekestativene sine, så nå trenger vi ikke bare dra dit når det er varmt nok til å leke i strandkanten. Bildet over viser Augsut og Eddie. Han bor rett rundt svingen der vi bor og de to leker bra sammen.




 Det var flere forskjellige baller og strandleker som de kunne leke med. De hadde det veldig gøy. Det var pølse og brød, hamburgere, salater og masse cookies som de gikk å spiste på også.

Vi hadde det veldig koselig på begge avslutningene.

No comments: