Saturday, August 18, 2012

Tannlegen

Jeg måtte sette inn en ny post med en gang, slik at ikke blemma til August var førsteside stoff alt for lenge. Karius og Baktus er mye bedre.

Vi var nemlig hos tannlegen denne uken med August. En opplevelse som her borte kostet oss 1500 kroner. Dette for et par rønken bilder av guttens flotte tenner og en tann rens. Null hull, og vi fikk se hans to nye for tenner som er på vei ut (begge barnetennnene er løse). Tannlegen selv var vel innom rommet i 10 til 15 minutter. Resten er jo opp til en av hans tre assistenter. De prepper og rengjør tennene til pasientene så kommer han innom for å ta en titt.

Vi liker nå tannlegen vår godt. Sist Keith var innom med gutta fortalte Keith tannlegen om Karius og Baktus. Keith lovet å komme innom med boken på engelsk. Jeg har ikke funnet den, men her om dagen letet jeg litt igjen siden vi skulle på besøk igjen. Jeg fant en brukt en på Amazon, så den ble bestilt og kom på døra før vi dro til tannlegen. Han ble veldig glad da han fikk den. Han bladde igjennom hele boken og skulle lese den for sin 5 årige datter samme kveld. Han likte veldig godt bildet der vi ser tannlegen gjennom munnen til Jens.

August syntes det var helt greit å gå til tannlegen. Han gaper og følger ordre helt perfekt. 

No comments: