Sunday, October 28, 2012

Gjensyn med tante Solveigs kreasjon

 Alba har nå vokst litt så hun kan begynne å bruke våre strikkede jakker. Hun druknet litt i den de første ukene. Disse bildene ble tatt 22 oktober.



Hun vokser og er for det meste en grei baby. Sover ganske godt på natten også. Brødrene elsker henne veldig og vil både mate og holde henne om de kan. Hun synes kanskje det blir litt voldsomt med all denne kyssingen fra gutta.

3 comments:

Anonymous said...

hei fine bilder av skjønne prinsessa. husker ikke hvem jeg strikket den til, var det aspen? hun vokser fort,stor forandring fra de forrige bildene. dere er heldig som har to snille og kjekke gutter som ønsker å hjelpe til. her er alt som før. får besøk av marius, aina og eline på fredag. marius blir bare hjemme i helga men aina blir noen dager, gleder meg til det. det blir liv og røre her da. det er jo ganske stilt med bare katta. heldigvis har jeg nok å holde med på hvist jeg orsker.det har ikke vært så mye strikking som før men jeg holder da på litt med det.nakke og skulder er ikke helt ok så da er det bare å ta det litt med ro. ellers har vi fått snø, liker det svært lite men det melder regn til helga så da forsvinner det nok. håper iallfall på det. er det noe du ønsker jeg skal strikke til alba,ellers blir det noe jeg finner på selv og er det noen spesielle farger du ønsker. hils alle fra meg. klem fra tante

Monica said...

Denne jakken strikket du til August, så nå har alle tre brukt den. Den er nå en av mine favoritter. De er vel egentlig alle favoritter, så nå får jeg brukt dem alle igjen. Skal ta bilde av henne i den hvite heldresen du strikket til Aspen. Den er hun fin i. Ellers strikket du en hvit jakke til August som vi også bruker.
Gutta er greie å ha. Om Alba ikke sover passer de henne når jeg lager mat. Det er temmelig greit. Regner med at hun kommer til å synes det er mer og mer morrsomt når hun vokser til. For tiden er det jo mammaen som er favoritten i huset. Hun liker seg best ved matfatet sitt.
Jeg har nå mange fine strikkede plagg, så om nakke og skuldre trenger litt fri skal du passe på å gi de fri. Jeg har nå en oppskrift som jeg kunne tenkt meg å strikke. Jeg tenkte å rådføre meg med deg først. Sender bilde og oppskrift senere. Jeg trenger jo litt trening før ting blir fint, så jeg vil vite om denne tunikaen jeg fant blir for komplisert.
Du får kose deg med besøket ditt. Regner med at det blir flott. Stor klem fra monica
ps. Keith synes at du skal komme på besøk hit.

Anonymous said...

hei. vil da strikke noe til alba også vet du, har da gjordt det til de andre også. har kjøpt meg strikkemaskin men foreløbig er det på begynnerstadig. kan strikke rett men mønster har jeg ikke satt meg inn i ennå men det blir da det også.øving gjør mester ha ha. kos dere .klem fra tante