Monday, November 12, 2012

Første smil

 Dette er ikke Albas første smil, men det første smilet vi har klart å ta bilde av. Hun gir de ikke ut så veldig ofte, men innemellom får vi et smil av henne. Hun begynte å snakke mer med oss. Det eksploderte litt i går. Hun lå å sprellet mens hun pludret og snakket. Vi satt å hørte på hennes historier. Det er jo litt gøy at hun er mer våken. Storebrødrene synes det er svært. De er meget glade i henne. Hun får dermed masse kyss og hører stadig I love you fra de to. Hun liker nå å være sammen med dem også, men sier ifra om det blir for mye.

2 comments:

May-Britt said...

Så nydelig hun er Monica, tror jeg kjenner igjen den grønne polarn o pyreet kjolen også??? Kjempe artig å se lille Alba i klærne vi har brukt. Elea sier støtt når noe er for lite til Frida at den kan Alba eller Eline få:-)

Monica said...

Elea er flink til å dele. Vi bruker mange av kjolene vi fikk fra dere. Det blir mye kjolebruk etter å ha hatt to gutter. Jeg tror vi har kjole hver dag, men hun har nå tights eller bukser under. I dag har hun på seg en kjole med ugler på.

Sender en stor takk til Elea som tenker på Alba