Sunday, January 20, 2013

Kjolen fra tante May Britt

Denne fine kjolen har Alba fått fra Tante May Britt. Hun har strikket den til min lille engel. Vi brukte den da vi besøkte julenissen i desember, og i går fikk vi brukt den igjen. Vi var nemlig i et bryllup. Aron, var en av snekkerene våre. Han startet for seg selv som møbelsnekker. Har gjør for det meste kjøkkeninnredninger og slike ting. Vi hjelper han innemellom med innstaleringer og han får også oppdrag fra oss innemellom. Alba var nå den av oss som var finest på bryllupet. Hun sov nå under middagen og gråt i kirka. Hun gråt nå ikke fordi hun var rørt, men skvatt til da folk klappet.
Her borte varer jo ikke bryllupene særlig lenge, og dette bryllupet var ekstra kort. Vi var på vei hjem igjen klokka 19, og sermonien startet klokka 15 i kirka. Det var sermioni i kirken, så dro vi til et lokale der velkomst drinken var kaffe og kakao. Det var kaldt ute så det var godt med noe varmt. De hadde leid inn en kaffestand. Etter at brudeparet entret lokalet ble det en liten bryllupsdans før middagen. Etter middagen gikk paret rundt fra bord til bord før det ble litt skåling og så kake.Bryllupsreisen skal paret ta til Island.

Jeg syntes nå kjolen var så fin at vi brukte den da vi dro til kirken i dag også. Alba liker kjolen så godt at det var veldig vanskelig å ta bilde av henne i den. Hun drev å dro den opp og studerte mønsteret veldig. Jeg får prøve å ta flere bilder av henne i den, siden batteriet på kameraet døde da jeg fotograferte i dag.


No comments: