Saturday, September 23, 2006

Dramatikk i Ballard





I California er det ganske vanlig med gærninger som prøver å stikke fra politiet i sine nokså slitntne biler. Der nede er det idioter som tror at de kan stikke fra politiet, eller som bare vil ha litt oppmerksomhet. De blir fulgt med politi helikopter, politibiler og selvfølgelig tv nyhetene. Det at noe slikt skjer i Seattle er temmelig unormalt, og at vi her i den temmelige søvnige delen av Seattle blir involvert er temmelig utrolig. Ballard som min bydel heter er mest kjent for amerikanere med skandinaviske røtter, og de fleste av dem er fra en eldre årgang. Det at Ballard begynner å bli hip og cool igjen kan jeg fortelle mer om siden. I går var det leven her i vår del av byen. Det var helikopter som svevde over husene her, og politibiler i full utrykning. Det roet seg fort, så vi tenkte ikke mer over det. Jeg, August og to av mine naboer gikk en tur til video (DVD) utleieren i nabolaget, og på tur hjem fikk jeg telefon fra Keith. Han fortalte at ei dame i en pick up truck hadde kjørt inn i noen og tatt av. Hit and run. Hun hadde også smelt inn i flere biler på sin ferd. Politiet fant henne fort, men hun gjorde ingen tegn til å stoppe. De holdt henne under oppsyn med sitt helikopter i luften og etterhvert hadde hun 5 politibiler etter seg.
Hun kjørte i full speed gjennom Seattle sentrum, og kjørte videre hit til Ballard. Her ble hun påkjørt av to politibiler og stoppet. Den ene politibilen ble sendt rett inn i pølsebua på hjørnet. Hun som jobbet der sprang inn på bakrommet da politibilen kom flygende gjennom vinduet. Pølsene de selger der er ikke så gode, så det blir ikke et stort savn for oss om de holder stengt noen dager.

Vi gikk bort til åstedet så fort vi kunne, men alt hadde roet seg da vi kom. Et tv crew var der og Seattle politiet holdt på med sine målinger. Tok noen bilder. Snakket med noen tilskuere og gikk hjem igjen. Drakk litt vin med naboene Lisa og Caryn (som dere ser bilde av) mens vi ventet på nyhetene.

Seattle police arrested a woman Friday night who they say hit about seven vehicles between the ferry terminal in downtown Seattle and Ballard before ramming a police car, injuring an officer and sending the squad car through the wall of a restaurant.Nobody was seriously injured, according to police.
The spree began on Alaskan Way when the woman crashed her Ford pickup truck into an SUV and fled, said police spokesman Sean Whitcomb.
Within the next 10 minutes, police received reports of hit-and-runs and reckless driving by a vehicle matching the Ford's description, he said.Whitcomb said the woman was arrested for investigation of three felonies: hit-and-run, eluding and assault.

1 comment:

Anonymous said...

Hallo August og andre der borte.
Her er været strålende,har sittet ute i solen og lekt litt med Egon han er jo alltid klar for å leke. Har nå hatt 2 nattevakter , sovet ferdig . Om ikke lenge skal vi snakkes og nå som dere har montert Web kamera får vi jo se deg August det gleder vi oss til . Ellers ser jeg det er dramatikk i Seattle, håper dere holder August langt borte fra dramaet.Jer får avslutte må jo høre med dere om dette kommer frem. Bestemor